ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο μαχητής Γιώργος Δερβίσης

Λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει η αποστολή της εθνικής πόλο Ανδρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ντόχα, η ατυχία τον χτύπησε! Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ο μαχητής Γιώργος Δερβίσης.

Η… περιπέτεια του Γιώργου Δερβίση

Όσκαρ ατυχία για τον διεθνή πολίστα. Διότι κατά τη διάρκειας μιας προπόνησης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, τραυματίστηκε! Ωστόσο ήταν αρκετά σοβαρό το χτύπημα. Καθώς του στέρησε τη συμμετοχή στη διοργάνωση. Για την ακρίβεια έχει πάθει ζημιά στον ωλένιο εκτείνοντα του δεξιού χεριού. Καθώς αυτός ουσιαστικά συνδέει τον καρπό με τον αγκώνα! Έτσι του έβαλαν γύψο στο χέρι, σε εκείνο το σημείο. Αξίζει να σημειωθεί πώς θα το έχει 20 ημέρες σε ακινησία. Επιπλέον έχει ήδη αρχίσει θεραπεία με τον φυσικοθεραπευτή του Ολυμπιακού, τον Παναγιώτη Αδαμόπουλο.

Πραγματικός μαχητής!

Αν και αυτός ο τραυματισμός, ειδικά την περίοδο που ήρθε, θα μπορούσε να τον καταρρακώσει ψυχολογικά! Μιας και ένας αθλητής αυτού του επιπέδου, όταν τεθεί εκτός μιας μεγάλης διοργάνωσης στο παρά… ένα, μπορεί να τον πάρει από… κάτω. Αλλά ο ίδιος είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του. Ώστε να επιστρέψει γρήγορα ξανά στις πισίνες. Βέβαια, οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού αρχίζουν ξανά το Μάρτιο (9/3) στο Champions League.

Ειδικότερα στην πρεμιέρα υπάρχει το ματς στην Ουγγαρία με τη Φερεντσβάρος. Αλλά στο πλάνο του διεθνή πολίστα είναι μετά τα μέσα Φεβρουαρίου να είναι σε θέση να ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης στην πισίνα. Εξάλλου ο ίδιος θέλει να βρεθεί ξανά στο νερό, όσο πιο γρήγορα είναι εφικτό. Βέβαια χωρίς να πιεστεί. Όμως όταν βλέπεις αυτή τη διάθεση και τη νοοτροπία, τότε έχεις τη βεβαιότητα. Ο μαχητής Γιώργος Δερβίσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button