ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λόπες -η Σεβίλλη και ο Ολυμπιακός

Ο Ρόνι Λόπες  θυμίζει κάτι απο τον παίκτη που θαυμάζαμε στη Μονακό  και που έχει χρηματιστηριακή αξία πάνω απο 20.000.000 Ευρώ ανήκοντας   στη Σεβίλλη η οποία  είναι ένα ερωτηματικό  τι  θα πράξει στο εγγύς μέλλον.

O 25χρονος Βραζιλιάνος με Πορτογαλικό διαβατήριο έχει συμβόλαιο με τη Σεβίλλη μέχρι το 2024, με τους Ανδαλουσιανούς να παρατηρούν πως μέσα απο τον Ολυμπιακό, έστω και με καθυστέρηση, το περουσιακό τους στοιχείο ξαναγίνεται ποδοσφαιριστής υψηλών αξιώσεων κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να αποφασίσουν άμεσα τι θα κάνουν.

Με την ιστοσελίδα elgoldigital  να εμαβαθύνει στο θέμα και να βνάζει στο τραπέζει την πιθανότητα παραμονής στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι του 22.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Λόπες έμεινε στην ιστορία ως το πιο ακριβό απόκτημα της Σεβίλλης. Αλλά παρέμεινε στα βιβλία της ως μία από τις χειρότερες επιχειρήσεις που προσπαθεί να κλείσει ο Μόντσι. Στη Σεβίλλη δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στις προσδοκίες και την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός στη Νις, όπου αποδείχθηκε αποτυχία.

Το καλοκαίρι πήγε εκ νέου δανεικός στον Ολυμπιακό, όπου μετά από ένα σκιερό ξεκίνημα, τις τελευταίες εβδομάδες ξύπνησε. Ο δεξιός εξτρέμ είναι βασικός στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια κι έχει σημειώσει δύο γκολ. Επιπλέον έχει φανεί να προσαρμόζεται στο τακτικό σχήμα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο παίκτης ανακτά το επίπεδό του και θέλει να επιστρέψει στην καλύτερη εκδοχή του, αυτή που έδειξε στη Μονακό και έπεισε στη Μονακό και έπεισε τη Σεβίλλη να τον αγοράσει.

Στο μεταξύ, στα γραφεία της Σεβίλλης ο Μόντσι αναλύει το μοτίβο βελτίωσης του Λόπες και αρχίζει να καταρτίζει το σχέδιό του για να ανακτήσει μερικά από όσα επένδυσε πάνω του. Το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα είναι μονοετές, αλλά ο διευθυντής του ισπανικού κλαμπ σκοπεύει να κλείσει από τώρα μία συμφωνία αγοράς του.

Στη Σεβίλλη κάνουν υπομονή γιατί ξέρουν ότι ο παίκτης μπορεί να έχει απίστευτη αθλητική άνοδο, που θα κορυφωθεί με την οριστική μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Στην τρέχουσα συμφωνία των δύο συλλόγων δεν προβλέπεται υποχρεωτική οψιόν αγοράς, ωστόσο ο Μόντσι θέλει να την συμπεριλάβει για να εξασφαλίσει τη λειτουργία τους μόλις τελειώσει η σεζόν. Το πλάνο του εξαρτάται από το πόσο καλά θα συνεχίσει στον πρωταθλητή Ελλάδας»,αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το σίγουρο είναι ότι ο Λόπες έχει βρει την υγειά του στον Ολυμπιακό, που παρά τη γκρίνια και τη δυσπιστία για το γεγονός ότι ο παίκτης ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας στο πρώτο τετράμηνο  με την υπομονή και τη δουλειά του επιτελείου του συλλόγου κατάφερε να επανέλθει fit  και να δείξει στα τελευταία παιχνίδια ότι είναι έτοιμος να αποδείξει σε όλους ποιος είναι ο πραγματικός Ρόνι Λόπες.  Και αν το θέλει και ό ίδιος βέβαια, δεν αποκλείεται να συνεχίσει. Μέχρι τότε όμως έχουμε καιρό.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button