ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αν λεγόταν….Σάλιακιτς

Σε αυτή τη ζωή πολλά πράγματα δεν είναι δίκαια .Και ειδικά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν παίκτες  οι οποίοι μπορεί να ξεκίνησαν με όνειρα αλλά η τύχη δεν τους τα έφερε όπως θα ήθελαν ή θα περίμεναν . Υπάρχουν όμως περιπτώσεις παικτών που η δικαίωση έρχεται μέσα απο την υπομονή και την  σκληρή δουλειά. Και στην περίπτωση μας  το θέμα έχει ονοματεπώνυμο. Μανώλης Σάλιακας.

Ο Δεξιός μπακ του ΠΑΣ Γιάννενα ζεί τη δική του δικαίωση και την τελευταία διετία έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στο  κομμάτι της Ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας  φτάνοντας μέχρι και την Εθνική ομάδα. Ενας παίκτης που ξεκίνησε απο τον Εργοτέλη για να μετακομίσει στα 16 του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού με τον οποίο έφτασε και στην πρώτη ομάδα,με λίγες συμμετοχές, ενώ ήταν βασικό στέλχος στην u20 παίζοντας και στο youth League.

Η Καρμιότισσα,στην Κύπρο, τα Χανιά, η Λαμία και  ο ΠΑΣ που ακολούθησαν αποτέλεσαν τη συνέχεια της καριέρας ενός  παίκτη  που σαφέστατα έχει κάνει αίσθηση  και στα 25 του έχει μπει στα καρνέ ομάδων της Ευρώπης αλλά σίγουρα δεν αφήνει αδιάφορο και το big 5.

Iσως ο Σάλιακας, πιο έμπειρος απο ποτέ θα άξιζε μία παραπάνω ευκαιρία, όντας Ελληνας, γνώστης του Ρέντη ,πολύ πιο έμπειρος και οξυδερκής αλλά και εν δυνάμει διεθνής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button