ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο λαός του Θρύλου έστειλε μήνυμα [vid]

Ερυθρόλευκη «τρέλα» στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Πάνω από 5.000 οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται στο προπονητήριο για την ανοικτή προπόνηση. Ο λαός του Θρύλου έστειλε μήνυμα.

Εντυπωσιακός ο λαός του Θρύλου

Αυτό που συμβαίνει στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη είναι άκρως εντυπωσιακό. Διότι περισσότεροι από 5.000 οπαδοί του Ολυμπιακού είναι εκεί, στην ανοικτή προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, για το ντέρμπι της Κυριακής, με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο. Ειδικότερα είναι τόσο μεγάλη η παρουσία τους που οι άνθρωποι του συλλόγου αναγκάστηκαν να κλείσουν τις πόρτες γιατί δεν χωρούσαν άλλοι! Μιας και στο προπονητήριο υπάρχει μόλις μια εξέδρα η οποία είναι κάτι παραπάνω από κατάμεστη! Ο λαός του Θρύλου έστειλε μήνυμα.

Έστειλε μήνυμα για το ντέρμπι

Η Θύρα 7 από νωρίς είχε στείλει το μήνυμά της. Μιας και ζητούσε να γίνει ανοικτή προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο. Ένα αίτημα που ικανοποίησαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά την εξέδρα στο αθλητικό κέντρο. Δημιουργώντας μια άκρως εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Με συνθήματα, με πυρσούς, με καπνογόνα έστειλαν το μήνυμά του.

Μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης στους «ερυθρολεύκους». Δείχνοντας την πίστη τους στον Μίτσελ και στους παίκτες. Ώστε να πάνε την Κυριακή στη Λεωφόρο. Πιο συγκεκριμένα να πάνε και να νικήσουν! Έτσι θα δώσουν νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Όμως θα στείλουν και εκείνοι μήνυμα πώς ο Ολυμπιακός είναι εδώ. Ειδικά, παραμένει μέσα στη «μάχη» για τον τίτλο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button