ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ένα πρωτάθλημα …διαφορετικό!»

1261632

Στο γεγονός ότι στο προσεχές Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα κολυμπήσει για τελευταία φορά για λογαριασμό του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Μετά από 17 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας, ο Σπύρος Γιαννιώτης θα αγωνιστεί για τελευταία φορά σε πισίνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Η λαμπρή καριέρα του κορυφαίου Έλληνα κολυμβητή ξεκίνησε στον Ολυμπιακό το 1999 και 17 χρόνια μετά ήρθε η στιγμή που ο τεράστιος αυτός αθλητής θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο μας στην πισίνα.

Από την Παρασκευή (10/6) που ξεκινάει το πρωτάθλημα μέχρι την Κυριακή (12/6) που ολοκληρώνεται στο Κολυμβητήριο του Αλίμου, η διοργάνωση αυτή θα έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης στις δηλώσεις του στο osfp.gr τόνισε τα εξής: « Έφτασε ένα ωραίο τέλος. Θα είναι η τελευταία φορά που θα αγωνιστώ στην πισίνα. Έχω δηλώσει ότι το Ρίο θα είναι οι τελευταίοι μου αγώνες αλλά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα αγωνιστώ για τελευταία φορά στην πισίνα. Για εμένα θα είναι ένα πρωτάθλημα τελείως διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Θα το δω τελευταία φορά μέσα από την πισίνα. Από συναισθηματικής πλευράς θα υπάρχει έντονη φόρτιση, αλλά παράλληλα είναι πολύ όμορφο να κοιτάς πίσω και να βλέπεις τις διακρίσεις των προηγούμενων χρόνων.

Είναι πολλά τα χρόνια. Τα ωραία πρέπει να τελειώνουν ψηλά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button