ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η εκπομπή «μεγάλη μου αγάπη…» (Video)

Show5_090616

Ο αρχιπροπονητής της ομάδας Kick Boxing του Ολυμπιακού Βλαδίμηρος Ναζαρένκο φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «μεγάλη μου αγάπη».

Η γενική αρχηγός του συλλόγου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο αθλητικός συντάκτης του σταθμού, Λουκάς Θεοφανόπουλος υποδέχτηκαν στο στούντιο τον αρχιπροπονητή του Kick Boxing του Ολυμπιακού, Βλαδίμηρο Ναζαρένκο ο οποίος αναφέρθηκε στην εξέλιξη του τμήματος, στις επιτυχίες των αθλητών και ειδικότερα της Σοφίας Φουγιαξή που κατέκτησε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Επίσης, ο πολύπειρος τεχνικός ανέλυσε γενικότερα τη φιλοσοφία του αθλήματος και τους λόγους για τους οποίους οι γονείς μπορούν να το επιλέξουν για τα παιδιά τους.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής συζητήθηκε μεταξύ άλλων το θέμα της εγγραφής μελών και αναλύθηκε το προνόμιο της προτεραιότητας που θα’ χουν τα μέλη στα εντός έδρας ματς των ομάδων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. Η επικαιρότητα έφερε στο προσκήνιο της ερυθρόλευκης εκπομπής τις ομάδες πόλο και κολύμβησης. Το κολυμβητικό τμήμα ετοιμάζεται να πανηγυρίσει ακόμη ένα πρωτάθλημα στο ΟΠΕΝ, που θα γίνει το προσεχές τριήμερο στον Αλιμο, το οποίο θα σημαδευτεί από το «αντίο» του σπουδαίου Σπύρου Γιαννιώτη, ενώ η κ. Τσιλιγκίρη ευχαρίστησε τον Δημήτρη Μάζη και τον Άγγελο Βλαχόπουλο για την προσφορά τους στην ομάδα πόλο. Η εκπομπή «μεγάλη μου αγάπη…» είναι συμπαραγωγή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. με τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά και την επιμελούνται το αθλητικό τμήμα του Καναλιού 1 και το γραφείο Τύπου του συλλόγου.

Δείτε το σχετικό video

Σχετικά Άρθρα

Back to top button