ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Κροάτης Μπούντιτς στο Θρύλο

Ο 24χρονος δεξιός εξτρέμ αποτελεί τη νέα μεταγραφή της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, όπως αποκαλύπτει το redaroume.

Μετά τον Ρακότσιγια για τον οποίο ενημερωθήκατε χθες από το redaroume, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Για εκείνο το τμήμα, στο χάντμπολ, για το οποίο ορισμένοι είχαν αρχίσει να λένε, δεξιά-αριστερά, πώς ο Ολυμπιακός έριξε «λευκή πετσέτα»! Πώς το έχει παρατήσει! Η ουσία είναι, λοιπόν, πώς οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε πώς η επόμενη κίνηση ενίσχυσης αφορά τη θέση του δεξιού εξτρέμ. Με τον Μάρκο Μπούντιτς να αποτελεί τον επόμενο που θα φορέσει τα ερυθρόλευκα. Ο 24χρονος Κροάτης, με ύψος 1,86μ., έρχεται για να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» και στο σκοράρισμα. Εκεί όπου θα χρειαστούν λύσεις τη νέα χρονιά. Ειδικά σε μια θέση από την οποία πρέπει να παίρνει μια ομάδα αρκετά γκολ και σημαντικές βοήθειες στο σκοράρισμα.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Μεχάνικα, από την οποία ξεκίνησε, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Ίζβιντατς. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν παίκτης της Σπάτσβα. Ήταν και παίκτης των μικρών εθνικών ομάδων της Κροατίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button