ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Κινκουέ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα

Ο Κινκουέ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα. Ο Γάλλος θα περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Από το βράδυ του Σαββάτου σας ενημερώσαμε για τη μεταγραφή «έκπληξη» που θα κάνει ο Ολυμπιακός. Κι αυτή δεν είναι άλλη από τον Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ. Ο 19χρονος θηριώδης (σ.σ.: με ύψος 1,95μ.) στόπερ που αγωνίζονταν στην ακαδημία της Ίντερ. Το θέμα προχωράει και θα τελειώσει είτε σήμερα, είτε αύριο. Ο Κινκουέ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.

Ο νεαρός Γάλλος κεντρικός αμυντικός έφτασε ήδη στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους». Μια μεταγραφή που έχει μπει στην τελική ευθεία. Το πρώτο βήμα από αυτά που απαιτούνται έγινε. Ο Κινκουέ έφτασε στην Αθήνα. Πλέον, σειρά παίρνουν τα επόμενα. Ποιό είναι αυτά;

Αντίστροφη μέτρηση

Να περάσει αρχικά τις απαραίτητες, ιατρικές εξετάσεις. Τόσο ιατρικά όσο και εργομετρικά τεστ, όπως συμβαίνει πάντα στη διαδικασία των μεταγραφών. Στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Αυτό αναμένεται να έχει διάρκεια ως το 2025, δηλαδή θα είναι 4ετές. Με τους πρωταθλητές Ελλάδας να καταβάλουν το ποσό των 350.000€ στην Ίντερ, η οποία θα κρατήσει και ποσοστό 20% από τα δικαιώματα του νεαρού Γάλλου κεντρικού αμυντικού.

Για το μέλλον και το παρόν

Ναι μεν πρόκειται για μια μεταγραφή επένδυση για το μέλλον, αλλά είναι δεδομένο πώς αποτελεί μια ακόμα λύση στη φαρέτρα του Πέδρο Μαρτίνς για την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού. Μια περίπτωση που έχει αρκετές ομοιότητες με τους Παπ Αμπού Σισέ και Ουσεϊνού Μπα για την ίδια γραμμή, αλλά και τους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά. Παιδιά που πόνταρε πάνω τους ο πρωταθλητής Ελλάδας και δικαιώθηκε.

Πετυχημένες επενδύσεις

Μικρό κόστος για την απόκτησή τους, για νεαρούς παίκτες που έχουν τεράστιες δυνατότητες. Παίκτες που ανεβάζουν κατά πολύ την χρηματιστηριακή τους αξία. Παίκτες που, αν έρθει μια πρόταση για να πουληθούν, θα αποφέρουν μεγάλα ποσά στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η μεταγραφή του Κινκουέ που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας και θα ανακοινωθεί είτε το βράδυ της Κυριακής, είτε τη Δευτέρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button