ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ισπανός «σχεδιάζει» μια νέα ομάδα

Μια άλλη ομάδα θα δούμε στην εκκίνηση της νέας σεζόν στη Super League 1 από τον Ολυμπιακό. Ένα σύνολο που δεν θα έχει και τόσο μεγάλη σχέση με το τωρινό. Μιας και στο πλάνο είναι να γίνουν τουλάχιστον άλλες πέντε μεταγραφές, εκτός από τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ. Ο Ισπανός «σχεδιάζει» μια νέα ομάδα.

Με τις προσθήκες θα είναι νέα ομάδα

Αν και είμαστε στις 6 Αυγούστου, η κατάσταση είναι ρευστή σε πολλά επίπεδα. Διότι όλα δείχνουν πώς αυτό που έχει στο μυαλό του ο Κάρλος Κορμπεράν, ακόμα δεν έχει πάρει «σάρκα και οστά». Καθώς με τις κινήσεις που είναι στα σκαριά, σε  λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός θα είναι μια άλλη ομάδα. Για το λόγο αυτό χρειάζεται ακόμα πιο μεγάλη υπομονή τώρα. Άρα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με καλύτερο τρόπο η ομάδα. Επίσης, αν και δεν το θέλει ο Κορμπεράν, πρέπει να δοθεί μια μικρή πίστωση χρόνου στον Ισπανό. Όμως αυτό δεν αφορά τα αποτελέσματα. Αλλά το χρόνο για να φτιάξει την ομάδα όπως θέλει.

Το «σχέδιο» του Ισπανού

Εκτός από την απόκτηση εξτρέμ, τα «θέλω» του Κάρλος Κορμπεράν περιλαμβάνουν κι άλλους παίκτες. Διότι στο πλάνο είναι άλλες πέντε μεταγραφές τουλάχιστον! Γιατί ο Ισπανός προπονητής έχει ζητήσει ακόμη στόπερ, επιθετικό, επιτελικό μέσο, τερματοφύλακα και αριστερό μπακ. Δηλαδή όλα αυτά με τα τωρινά δεδομένο. Επιπλέον ο αριθμός προσθηκών μπορεί να αλλάξει. Αν προκύψουν νέες ανάγκες που θα έχουν να κάνουν με έξτρα αποχωρήσεις. Αυτό σημαίνει πώς θα «φτιάξει» μια άλλη ομάδα. Με όλα αυτά να ισχύουν, το συμπέρασμα είναι ένα. Ο Ισπανός «σχεδιάζει» μια νέα ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button