ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Κορμπεράν θέλει αριστεροπόδαρο εξτρέμ

Το προσεχές διάστημα θα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό. Διότι οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας σε συνεργασία με τον Ισπανό προπονητή  έχουν να τρέξουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Με τις κινήσεις να είναι πολλές. Ωστόσο υπάρχει μια προτεραιότητα που έχει θέσει ο 39χρονος κόουτς. Ο Κορμπεράν θέλει αριστεροπόδαρο εξτρέμ.

Άμεσα αριστεροπόδαρος εξτρέμ

Έναν ποδοσφαιριστή για τα άκρα ζήτησε ο Κάρλος Κορμπεράν. Με την προϋπόθεση να είναι ένας εξτρέμ με εντελώς διαφορετικά στοιχεία από αυτά που έχουν οι παίκτες του ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Κορμπεράν, λοιπόν, ζήτησε άμεσα την απόκτηση ενός εξτρέμ που θα έχει ως βασικό στοιχείο του παιχνιδιού του, την ταχύτητα. Αλλά και την «έκρηξη».  Επιπλέον, το ιδανικό για τον Ισπανό προπονητή θα ήταν να αποκτηθεί ένας αριστεροπόδαρος παίκτης. Επίσης, όλα αυτα δεν τα έχει βρει στους παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του.

Αυτίο είπε ο Κορμπερά στον Μαρινάκη

Έτσι, βάσει όσων είπε στα στελέχη των «ερυθρολεύκων» αλλά και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται άμεσα. Καθώς ένας ποδοσφαιριστής με τα παραπάνω στοιχεία θα μπορέσει να κάνει αφενός τη διαφορά, αφετέρου να αλλάξει το επιθετικό παιχνίδι του Θρύλου. Πρόθεση της διοίκησης των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να στηρίξουν τον Ισπανό τεχνικό. Με αλλαγές στο ρόστερ που θα αναβαθμίσουν το αγωνιστικό πρόσωπα των «ερυθρολεύκων. Ο Κορμπεράν θέλει αριστεροπόδαρο εξτρέμ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button