ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ο Γιάννης Φάκας στηρίζει Μιχάλη Τριανταφυλλίδη [vid]

Ο βετεράνος παίκτης του βόλεϊ στηρίζει έναν από τους κορυφαίους βολευμπολίστες όλων των εποχών για την προεδρία της ΕΟΠΕ.

Πληθαίνουν εκείνοι που θα στηρίξουν τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη στις επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Φάκας. Ο πρώην βολεϊμπολίστας και προπονητής του βόλεϊ, με μήνυμά του, υπογράμμισε πώς στηρίζει τον κορυφαίο Έλληνα βολεϊμπολίστα όλων των εποχών καθώς αμφότεροι έχουν αγαπήσει και έχουν υπηρετήσει το άθλημα επί σειρά ετών, από πολλές θέσεις.

Με τον Γιάννη Φάκα να δηλώνει: «Με μεγάλη χαρά, όλοι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του αθλήματος, που το αγαπήσαμε και το υπηρετήσαμε, υποδεχόμαστε για υποψήφιο πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, έναν από τους κορυφαίους και για πολλούς τον κορυφαίο Έλληνα βολεϊμπολίστα όλων των εποχών, τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλες τις ομοσπονδίες όλων των αθλημάτων και με τη στήριξη της Πολιτείας, αθλητές πλέον είναι υποψήφιοι για την προεδρία. Παλαιά κατεστημένα με κακή νοοτροπία και χειρισμούς θεμάτων δεν μπορούν πλέον να βοηθήσουν στην εξέλιξη και πρόοδο των αθλημάτων καταστώντας τα στάσιμα χωρίς καμιά ελπίδα για διακρίσεις και ανάπτυξη.

Όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να μην αφήσουμε την ευκαιρία και να βοηθήσουμε ο καθένας μας από τη δική του πλευρά την κίνηση «Όλοι μαζί για το βόλεϊ». Οποιαδήποτε άλλη στάση θα μας χρίζει συνυπεύθυνους στην αφάνεια του αθλήματός μας και την συνενοχή μας στην ανυπαρξία του. Νιώθω τον ενθουσιασμό όλων στο άκουσμα της υποψηφιότητας του Τριανταφυλλίδη και δεν θα ήθελα να χαθεί μια μεγάλη ευκαιρία. Να μην συνεχίσει το άθλημά μας να έχει ρόλο κομπάρσου στα αθλητικά γεγονότα στη χώρα μας.

Με εκτίμηση

Γιάννης Φάκας».

https://www.facebook.com/watch/?v=4124062617622218

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button