ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο… Φάρος και ο γάιδαρος

Η μετάθεση του πρώτου τελικού και η έκδοση δελτίου σήμερα στην Χατζηνικολάου είναι δεδομένα δύο… άσχετες υποθέσεις.

Μερικές φορές δεν φταίμε εμείς. Αλλά τα όσα συμβαίνουν σε αυτό το χώρο. Λίγο πριν η τωρινή διοίκηση του… Φάρου μας αποχαιρετήσει και πάρει τη θέση που της αξίζει, προσπαθεί να φέρει για μια ακόμα φορά εις πέρας την αποστολή της. Τη βελτίωση του αθλήματος. Πώς γίνεται αυτό; Μα με την έκδοση δελτίου στην Όλγα Χατζηνικολάου. Με στόχο την αναβάθμιση του αθλήματος του μπάσκετ Γυναικών.

Η πρώην διεθνής παίκτρια δικαιώθηκε στην υπόθεσή της, καθώς είχε βρεθεί θετική σε απαγορευμένες ουσίες και της είχε επιβληθεί ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το άθλημα. Με την ομοσπονδία του μπάσκετ να της εκδίδει δελτίο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, μιας και τον τελευταίο καιρό έκανε προπονήσεις με τις «πράσινες».

Ο… Φάρος πριν «σβήσει», κάνει καλά το έργο του! Μόνο τυχαίο μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ο πρώτος τελικός της Α1 μπάσκετ Γυναικών μετατέθηκε κατά μία ημέρα και σήμερα βγήκε το δελτίο της Χατζηνικολάου. Μόνο τυχαίο μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ο πρώτος τελικός πήγε μια ημέρα πιο μετά για να προλάβει, πιθανότατα, τον αγώνα η Γέλενα Λεουτσάνκα!

Μόνο τυχαίο μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι στην τριάδα των διαιτητών του πρώτου τελικού μπήκε και η Τσαρούχα! Το μόνο που δεν έκαναν από το… Φάρο ήταν να ορίσουν τριάδα διαιτητών τους Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου!

Εδώ ταιριάζει γάντι η λαϊκή ρήση: Ο γάιδαρος. λίγο πριν πεθάνει, καβλώνει!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button