ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

«Χαμός» από το πρωί με τα «εικονικά» εισιτήρια, ξεπέρασαν τις 24.000!

«Ερυθρόλευκη» τρέλα. Ήδη «sold out» σε 9 θύρες (5, 6, 7, 10, 23, 30, 33, VIP, VVIP) και η διάθεση συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Το βράδυ ο Ολυμπιακός γιορτάζει την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Μια μια ακόμα εντυπωσιακή φιέστα που έχουν οργανώσει οι άνθρωποι της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Ο κόσμος δεν θα είναι κανονικά στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά νοητά! Χαμός με τα «εικονικά» εισιτήρια.

Η προπώληση ξεπέρασε τις 24.000! Ήδη «sold out» έχει σημειωθεί σε 9 θύρες (σ.σ.: στις 5, 6, 7, 10, 23, 30, 33, VIP, VVIP). Από το πρωί της Τετάρτης έχει γίνει κυριολεκτικά χαμός με τη διάθεσή τους. Χιλιάδες είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού που έκλεισαν σήμερα θέση στην «κερκίδα» και η ζήτηση είναι μεγάλη.

Αξίζει να σημειωθεί πώς η διάθεση των «εικονικών» εισιτηρίων συνεχίζεται και από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων, το οποίο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 19:00 και ηλεκτρονικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να εκδίδουν το συλλεκτικό εισιτήριο με τη βεβαίωση συμμετοχής στη φιέστα του 46ου πρωταθλήματος και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και μέχρι την ολοκλήρωση της φιέστας.

Στο τέλος της φιέστας θα ανακοινωθεί το νούμερο για τους φίλους του Θρύλου που πρόλαβαν να κλείσουν θέση στην εικονική κερκίδα, δηλώνοντας «παρών» στη μεγάλη γιορτή της οικογένειας του Ολυμπιακού. Μην ξεχνάμε πώς η αγορά των «εικονικών» εισιτηρίων δεν γίνεται μόνο για την επιβράβευση της ομάδας που πήρε το 46ο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο τόσο εύκολα.

Αλλά διότι όλα τα έσοδα από την πώλησή τους, θα δοθούν στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό που συνεχίζεται να φτάνει σε σπουδαίες επιτυχίες στην Ευρώπη, κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία. Ακόμα και σε δύσκολους καιρούς όπως αυτοί που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Θυμίζουμε πώς εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε ακόμα και τώρα να προμηθευτείτε τα «εικονικά» εισιτήρια για τη σπουδαία βραδιά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button