ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο… Φάρος επιλέγει πότε θα εκδικάσει τις ενστάσεις !

Αυτή που έκανε ο Παναθηναϊκός εκδικάστηκε στο «πι και φι». Του Ολυμπιακού που προηγήθηκε θα εξεταστεί ποτέ;

Την περασμένη Πέμπτη έγινε ο πρώτος τελικός της Α1 μπάσκετ Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Μια αναμέτρηση που έληξε 72-70 για τις «ερυθρόλευκές», αλλά μετά την ένσταση που έκαναν οι «πράσινες», το ματς δεν μέτρησε ποτέ. Πριν το ματς, η πλευρά του Θρύλου κατέθεσε τη δική της ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου.

Μέσα σε 24 ώρες από τον πρώτο αγώνα και την ένσταση των «πράσινων», ο… Φάρος και την εξέτασε και έβγαλε άμεση ετυμηγορία. Εν συνεχεία, ο Ολυμπιακός έκανε έφεση για την απόφαση αυτή, που επίσης εκδικάστηκε άμεσα. Σε χρόνο dt. Πάλι απαλλακτική υπέρ της αγαπημένης ομάδας του.

Έλα, όμως, που την προηγούμενη Πέμπτη υπήρξε και μια ακόμα ένσταση. Μια ένσταση που είχε προηγηθεί. Μια ένσταση πριν το ματς και όχι μετά. Μια ένσταση από την πλευρά του Ολυμπιακού. Αλλά γι’ αυτή την ένσταση ούτε φωνή, ούτε… ακρόαση ακόμα! Θα εκδικαστεί ποτέ; Η πιο σωστά, έχει διάθεση ο… Φάρος να την εκδικάσει; Όταν είναι εις βάρος της αγαπημένης του ομάδας, τότε σφυρίζει… αδιάφορα. Λες και δεν έχει γίνει τίποτα.

Το θέμα είναι ένα. Ο… Φάρος μπορεί να τηρήσει ίσα μέτρα και ίσα σταθμά από όλους; Το ερώτημα ρητορικό. Κι αυτό περιγράφεται από τη φράση «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια». Αν και για τον… Φάρο του ελληνικού αθλητισμού, όλα δείχνουν πώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα από τα δύο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button