ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Τσίριτς την Κυριακή στην Ελλάδα

Αντίστροφη μέτρηση για να γυρίσει, και επίσημα, σελίδα ο Ολυμπιακός σε ό,τι αφορά την ομάδα πόλο Γυναικών και την τεχνική της ηγεσία. Είναι πλέον δεδομένο ποιος θα διαδεχθεί τον Χάρη Παυλίδη στον πάγκο. Ο Τσίριτς την Κυριακή στην Ελλάδα.

Ο Τσίριτς φτάνει την Κυριακή

Ο Αλεξάντερ Τσίριτς θα είναι ο άνθρωπος ή πιο σωστά ο προπονητής που θα κληθεί να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της τεχνικής καθοδήγησης του Ολυμπιακού. Μετά από 14,5 χρόνια συνεχούς παρουσίας του Χάρη Παυλίδη στον πάγκο του Θρύλου, όποιος κι αν αναλάμβανε να συνεχίσει το έργο του θα είχε, εξ ορισμού, δύσκολη αποστολή. Δεν θα ίσχυε κάτι διαφορετικό για τον Σέρβο. Ο Τσίριτς την Κυριακή στην Ελλάδα.

Έχει πιάσει ήδη δουλειά ο Τσίριτς

Η άφιξη για τον νέο προπονητή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή. Ο Σέρβος αναμένεται να φτάσει στις 14:30 το μεσημέρι της 16ης Ιανουαρίου στην Αθήνα. Κάτι που σημαίνει πώς δεν θα παρακολουθήσει το σαββατιάτικο ματς με την ΑΕΚ από κοντά. Αλλά ήδη δουλεύει από την πατρίδα του. Βλέπει ματς των Υπερπρωταθλητριών Ευρώπης, ενώ έχει μιλήσει και με τον Χάρη Παυλίδη αρκετά. Μην ξεχνάμε πώς ο πρώην προπονητής του Θρύλου ήταν εκείνος που πρότεινε στη διοίκηση του Ερασιτέχνη τον Τσίριτς για να τον διαδεχθεί.

Κάνει την κατάλληλη προετοιμασία για να είναι έτοιμος και να πιάσει δουλειά με το… καλημέρα. Έχοντας, παράλληλα, ο ίδιος εικόνα για το αγωνιστικό πρόσωπο της νέας του ομάδας. Όσον αφορά στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για την έναρξη της συνεργασίας μαζί του, αυτή θα γίνει την προσεχή Δευτέρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button