ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Τσικίνιο πλησιάζει τον Ολυμπιακό [vid]

Εδώ και αρκετές ημέρες είχε γίνει γνωστό το θέμα. Δηλαδή υπάρχει συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Πορτογάλο μέσο για το καλοκαίρι του 2024. Ωστόσο, μέχρι τώρα υπήρχε η «χρυσή» τομή. Για να αποχωρήσει άμεσα από την Μπενφίκα και να έρθει στο Θρύλο. Αλλά αργά το βράδυ της Πέμπτης το θέμα είχε εξέλιξη. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο «X» ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Τσικίνιο πλησιάζει τον Ολυμπιακό.

Εξελίξεις στην υπόθεση του Τσικίνιο

Για την ακρίβεια, ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πώς ο 28χρονος Πορτογάλος μέσος θα αφήσει άμεσα την Μπενφίκα. Για να ενταχθεί στον Ολυμπιακό. Επομένως αυτό σημαίνει πώς βρέθηκε η φόρμουλα στις επαφές. Δηλαδή ανάμεσα στο Θρύλο, τους «αετούς» της Λισαβόνας και την πλευρά του παίκτη. Επιπρόσθετα όπως αναφέρει ο Ρομάνο, η απόφαση που πήραν οι πλευρές που έχουν σχέση με το θέμα, έχει να κάνει με τη συμφωνία του Θρύλου με τον ποδοσφαιριστή από το καλοκαίρι και μετά.

Άρα αυτό επέφερε τις εξελίξεις και ο Τσικίνιο θα ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Βέβαια υπάρχει και ένας σημαντικός όρος στη συμφωνία. Καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα αφήσουν ένα ποσοστό στην Μπενφίκα. Για την περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη στο μέλλον. Ώστε να τελειώσει άμεσα η υπόθεση. Βέβαια, αν συμβεί αυτό τότε θα έχει ολοκληρωθεί μια υπόθεση με θετική έκβαση για τους «ερυθρόλευκους». Ο Τσικίνιο πλησιάζει τον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button