ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα δεδομένα με Τσικίνιο

Ο Ολυμπιακός ψάχνει χαφ. Είναι ,πλέον, δεδομένο. Οπως και  οι επιλογές μοιάζουν δύσκολες …Oπως του Ορτα  και του Τσικίνιο.

 

Η ..καψούρα του Καρβαλιάλ είναι ο Αντρέ Ορτα. Ενα παίκτη που τον ξέρει καλά και μπορεί ,στις θέσεις 6 και 8 , να κάνει πολλά και σπουδαία πράγματα. Εχει την εμπειρία ,έχει την ποιότητα και για αυτό αξίζει 6.000.000. Και μάλιστα τα 3 τα θέλει η Los Angeles fc ,ομάδα που άνηκε πριν πάει στην Μπράγκα.

Ο δεύτερος είναι ο Τσικίνιο. Πάικτης ποιοτικός, ρεζέρβα στην Μπενφίκα, με έφεση στο 6-8 και αυτός, αλλά και το γκολ  να το έχει σε μεγάλο βαθμό. Ισως περισσότερο απο τον Ορτα. Πίκτης που παρά τις σχεδόν 130 συμμετοχές στην Μπενφίκα ,δεν έχει κερδίσει τη θέση του βασικού,με μόλις 16 παρουσίες.  Ο Σμιντ τον θέλει  στην ομάδα, αλλά είναι λογικό και ο ίδιος ο παίκτης να  επιθυμεί να πάει κάπου να παίξει και να είναι βασικός.

Με δεδομένη τη δυσκολία για τον Ορτα ,το θέμα Τσικίνιο είναι αρκετά ψηλά για τον Ολυμπιακό,ωστόσο δεν είναι και εύκολο να κινηθούν γοργά οι διαδικασίες όπως στις περιπτώσεις Ναβάρο και Ζέλσον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button