ΜΠΑΣΚΕΤ

O χαρούμενος Βιλντόζα [video]

O Λουκά Βιλντόζα μίλησε κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Τουρκία και αναφέρθηκε στην σημασία της βελτίωσης της ομάδας αλλά και  στην ικανοποίηση του ίδιου για την παρουσία στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά

 

«Δεν πρέπει να μιλάμε για την Εφές, πρέπει να μιλάμε για τους εαυτούς μας. Πρέπει να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας, τον τρόπο που θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τόσα επιθετικά ριμπάουντ, όπως συνέβη στα τελευταία παιχνίδια. Τώρα, με τον Μουστάφα Φαλ να έχει επιστρέψει νομίζω ότι το έχουμε εξασφαλίσει αυτό, αλλά πάλι πρέπει να δουλέψουμε ώστε όλη η ομάδα να αποδώσει καλύτερα».

Σχετικά με το αν νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο: «Ναι, νομίζω κάθε ημέρα εδώ με την ομάδα αισθάνομαι πιο ήρεμος, έχω αυτοπεποίθηση και για να είμαι ειλικρινής απολαμβάνω πραγματικά που βρίσκομαι εδώ».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν τού ταιριάζει καλύτερα το μπάσκετ του Γιώργου Μπαρτζώκα: «Ξέρω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είμαι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, προσπαθώ να το απολαμβάνω γνωρίζοντας παράλληλα την πίεση. Ξέρω ότι πρέπει να βελτιώσω την άμυνά μου, την συγκεντρωσή μου, αλλά είμαι χαρούμενος να το κάνω, γιατί είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με τον κόουτς και τους συμπαίκτες μου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button