ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

O Aλέφαντος -Ο Φαν Σίπ και η Πεντέλη(Video)

Πριν λίγο καιρό  και με αφορμή την τριάδα   στην άμυνα του Πέδρο Μαρτίνς, είχα γράψει  για την δικαίωση του Αλέφαντου. Κοιτάχτε να δείτε πόσο  δικαιώνεται το γνωμικό πως  η δικαίωση  για διάφορα πράγματα έρχεται τελικά μετά θάνατον.Γράφει ο Redistas.

Και μπορεί οι Λατίνοι να ανέφεραν πως τα γραπτά μένουν (Scripta Manent), αλλά όμως έλα που και τα βίντεο μένουν. Ο συγχωρεμένος ο κυρ Νίκος στο “Δοκάρι και μέσα” στην εκπομπή του ΑΡΤ με τον Καρατζαφέρη  όταν είδε το προφίλ του προπονητή της Εθνικής  ,Τζόνι Φαντ΄Σιπ είχε πει μεταξύ σοβαρού και αστείοτου αμίμητο. “Είναι για να σπάει πέτρες στην Πεντέλη”

 

Ο Ολλανδός προπονητής, κακά τα ψέματα, είναι πολύ λίγος για την Εθνική. Είναι ένα μεγάλο λάθος της διοίκησης Γραμμένου που θα πρέπει να διορθωθεί με την έλευση ενός άλλου προπονητή .Ενός προπονητή που θα μπορέσει να καταλάβει τη φιλοσοφία της Εθνικής και δεν θα κάνει ούτε ότι του αρέσει , η ότι του λένε. Ο Φαντ΄Σιπ είναι ένας μέτριος προπονητής που είτε κάνοντας κλήσεις, είτε μέσα στο παιχνίδι είναι πιο μπερδεμένος από το μπέρδεμα το ίδιο.  Κακό coaching, κακό διάβασμα  του αντιπαλου  και με λίγα λόγια το πάρτι του κάθε προπονητή.  Θα πεί κανεις . Ναι ,αλλά  πηρε Χ με την Ισπανία.  Εντάξει και ο προπονητής των Νήσων Φερόες  κέρδισε την Εθνική μας πριν κάποια χρόνια. Συμβαίνουν και θαύματα.  Aς είναι καλά ο Μασούρας.

Το επικοινωνιακό παιχνιδάκι κάποιων που πάνε να μας πείσουν για τη σπουδαία δουλειά της ομοσπονδίας επι του “δικού” τους Γραμμένου,  η δουλειά που γίνεται απο τον Ολλανδό αλλά τα αποτελέσματα άλλα δείχνουν και το φάγωμα παικτών με εμπειρία  και ποιότητα στην άμυνα(Μανωλάς Παπασταθόπουλος -Σιοβας) και το μπούλινγκ που έφαγαν αυτοί οι παίκτες που είπαν αλήθειες είναι ένα ωραίο παραμύθι χωρίς Δράκο.

Ο Ζαγοράκης οφείλει, αν μπορεί , γιατι αν δεν μπορεί ,ας παραιτηθεί,  να αλλάξει τα πράγματα στην Εθνική .Την αγαπάει την ομάδα, την πονάει,μαζί της σήκωσε ευρωπαικό ως αρχηγός .Οι απαιτήσεις είναι πολλές. Το μεγάλο θέμα είναι αν θα τον αφήσουν.

Για τελευταίο βίντεο αφήνουμε ένα ακόμα επικό βίντεο του Αλέφαντου με πολύ ανάλυση και με το “Αντε Γειά, απο τα πρώτα μάτς  του Ολλανδού στον πάγκο  να είναι προ των πυλών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button