ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ευχαριστώ του Χουάνγκ στη Σεούλ [Pic]

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Χουανγκ στον Ολυμπιακό. Ο Νοτιοκορεάτης αποχαιρέτησε, μέσω Social, τη Σεούλ και πλέον η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό στην Ελλάδα ξεκίνησε.

Η ανάρτηση του Νοτιοκορεάτη μέσου:

«Επειδή ήμουν αυτός που δεν φανταζόμουν ποτέ να φορέσω άλλη ομάδα εκτός από τη στολή της Daejeon στην K League, κάθε στιγμή που έπαιζα με το έμβλημα της FC Seoul ήταν τόσο ξεχωριστή. Όχι επειδή ήθελα να αποδείξω ότι η επιλογή μου ήταν σωστή, αλλά για τον σύλλογο. Παρόλο που είχα έναν τραυματισμό, ήθελε να τους ξεπληρώσω για τη μεταγραφή. Οπότε έκανα το καλύτερο κάθε στιγμή και ήθελα να βοηθήσω με κάποιο τρόπο την ομάδα.

Ωστόσο, γνωρίζω καλά ότι υπήρχαν πάρα πολλές ελλείψεις στη φυσική κατάσταση και την απόδοση, οπότε νιώθω πιο μετανιωμένος και ταυτόχρονα απολογούμενος. Παρόλα αυτά, είμαι απείρως ευγνώμων που υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που πάντα με στήριζαν.

Μετά από τρεις μήνες από την ημέρα υπογραφής του συμβολαίου, η Σεούλ θα μείνει στη μνήμη μου και είμαι ευγνώμων. Θα ήταν υπέροχο αν τουλάχιστον ένας ακόμη οπαδός της Σεούλ θυμόταν τους τρεις μήνες που πέρασα εδώ, όπως εγώ και είμαι τόσο ευγνώμων γι’ αυτό.

Ευχαριστώ τους υπεύθυνους και το προσωπικό του συλλόγου, τους προπονητές και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, τους παίκτες που δούλεψαν μαζί μου σκληρά για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Φυσικά και τους οπαδούς που με έκαναν να νιώθω περήφανος και τυχερός που ήμουν παίκτης της Σεούλ . Θα κρατάω πάντα αυτή την ευγνωμοσύνη στην καρδιά μου και θα την ανταποδίδω. Ευχαριστώ!»

Δείτε την ανάρτησή του:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button