ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ντροπή… ντροπή δεν έχει

Φοβερή ατάκα αυτή που γράφτηκε απο τον “φωστήρα” που έβγαλε την ανακοίνωση  του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό. “Πόση ντροπή ακόμα θα αντέξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού με αυτά τα απροκάλυπτα δώρα της διαιτησίας; Αν προσπαθούν με τέτοιο τρόπο να φτάσουν στο αήττητο, ας το χαίρονται πραγματικά” ανέφερε χαρακτηριστικά και εμείς λυθήκαμε απο τα γέλια.  Γράφει ο Redistas.

To εν λόγω ευφυολόγημα μπαίνει στα άπαντα με εκείνη την αλήστου μνήμης δήλωση του Βασίλη Κωνσταντίνου για το πως κατάντησαν τον Ολυμπιακό αυτοί που τον απέκτησαν πριν κάποια χρόνια, εννοώντας τον Μαρινάκη.

Είναι πραγματικά αλήθεια πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα πρέπει να ντρέπονται.   Θα πρέπει να ντρέπονται γιατί η ομάδα τους έφτασε  στην καλύτερη θέση  της ιστορίας της στην Ευρώπη στο ranking των συλλόγων.

Θα πρέπει να ντρέπονται γιατί τα τελευταία χρόνια ΜΟΝΟΣ του ο Ολυμπιακός  κράτησε ψηλά τη σημαία της Ελλάδας.

Θα πρέπει να ντρέπονται γιατί το φετινό Πρωτάθλημα και ελπίζουμε και το Κύπελλο  σύν την πρόκριση επί της Γούλβς  κατακτήθηκε κόντρα στις “συμμαχίες” της πλάκας .

Θα πρέπει να ντρέπονται γιατί ο Ολυμπιακός έχει γίνει παράδειγμα  με τη μεθοδικότητα και τη δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια.

Αντίθετα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι απόλυτα υπερήφανοι γιατί το brand name της ομάδας τους έχει πέσει στα τάρταρα.

Γιατί έφτασαν να παίζουν με δανεικούς απο τον ΠΑΟΚ για να σώσουν τη χρονιά.

Γιατί χάρις στον Ολυμπιακό κυρίως αλλά και την ΑΕΚ παρέμενιναν στην κατηγορία

Γιατί, για ακόμα μία φορά , μπαίνουν σε “συμμαχίες” που σύντομα θα χαλάσουν.

Αλήθεια! Αυτός που έγραψε την ανακοίνωση το σκέφτηκε πολύ πριν τη γράψει; Απλά αναρωτιόμαστε

Σχετικά Άρθρα

Back to top button