ΠΟΛΟ

Ντόσκας και Σάντα μετά την πρόκριση στον τελικό του Stoiximan Final-4 του Κυπέλλου!

Ο προπονητής και η περιφερειακός του Θρύλου μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ με 20-9 και την πρόκριση στον τελικό του Stoiximan Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης, δήλωσαν ότι μπήκαν κάπως μουδιασμένα αλλά προχωράνε στον τελικό αφού πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν, και πως ελπίζουν αύριο να μπουν από την αρχή συγκεντρωμένες γιατί θέλουν παρά πολύ να κατακτήσουν το Κύπελλο για ακόμη μία χρονιά.

Γιώργος Ντόσκας: «Μπήκαμε κάπως μουδιασμένα… Προχωράμε στον τελικό, πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αύριο, είναι μια καινούργια μέρα, ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Νομίζω, ότι κάπως θα μας… ξυπνήσει το κακό ξεκίνημα σήμερα, για να μην το επαναλάβουμε αύριο, που στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου».

Στεφανία Σάντα: «Μπήκαμε κάπως χαλαρά, λίγο μουδιασμένες. Ωστόσο, μετά το πρώτο οκτάλεπτο, καταφέραμε να συγκεντρωθούμε, να παίξουμε καλύτερη άμυνα, που αυτό είναι το κύριο κομμάτι του παιχνιδιού μας και βρήκαμε λύσεις στην επίθεση, σε κόντρες, σε γρήγορες επιθέσεις. Το αποτέλεσμα έδειξε, ότι έχουμε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, αλλά δεν είμαστε 100% ευχαριστημένες από το παιχνίδι μας. Ελπίζουμε, αύριο, να μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένες, γιατί θέλουμε πάρα πολύ να κατακτήσουμε το Κύπελλο για ακόμη μια χρονιά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button