ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Νιώθω ευτυχισμένος που επέστρεψα, είμαι ένας από εσάς!»

Τον ενθουσιασμό του για την μεγάλη του επιστροφή στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μίτσελ κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του.

Ο Μίτσελ είχε κάθε λόγο να … πετάει στα ουράνια
για την επιστροφή του σε μια αγαπημένη του ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Ο Ισπανός τεχνικός στις πρώτες του τοποθετήσεις κατά την παρουσίασή του από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μίλησε για την έλευσή του εδώ, για το πως νιώθει ένας από εμάς. Για την ψυχολογία της ομάδας, η οποία χρειάζεται τόνωση, για το πως πρέπει αυτή να πάρει νίκες και θα τις πάρει!
Επίσης,μ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους παίκτες του και να αφιερώσει εκγωμιαστικά σχόλια για τους Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο, τονίζοντας παράλληλα πόσο ταπεινοί παίκτες είναι και πόσο θα βοηθήσουν την ομάδα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Με όλους στην οικογένειά μου, με τους φίλους μου, πάντα συζητούσα το πόσο όμορφα πέρασα εδώ. Το ότι μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω ξανά στον Ολυμπιακό με κάνει χαρούμενο.
Όταν με κάλεσε ο άνθρωπος που με κάλεσε, για να συζητήσω το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην ομάδα, του απάντησε λέγοντάς του ‘τι ώρα έχουμε την πρώτη προπόνηση;’.
Έχουμε καλούς παίκτες, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, για να βγάλουν στο γήπεδο την εικόνα η οποία απαιτείται.
Πρέπει να κοιτάξουμε κατάματα τους ποδοσφαιριστές και να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή τους. Αυτό που θέλουμε είναι οι νίκες. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και θα τις πάρουμε. Αν οι ποδοσφαιριστές αναγνωρίσουν ότι είναι νικητές.

Και πριν ήμουν ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και τώρα είμαι ακόμη περισσότερο. Μου έχει μείνει αξέχαστο το πέρασμα από τον Ολυμπιακό. Πάντα νιώθω ένας από εσάς. Αυτό που με έκανε να νιώθω έτσι είναι όχι τα αποτελέσματα, αλλά το κλίμα που βρήκα εδώ.

Η πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό ήταν πολύ καλή, η δεύτερη ίσως όχι τόσο, αλλά τώρα θέλουμε να πιστεύουμε πως θα πάμε καλύτερα από την πρώτη μου χρονιά και θα είναι τα πράγματα γενικά καλύτερα.

Εδώ και 24 ώρα που είμαι στην Αθήνα όλοι μου μιλάνε για τον Μαρσέλο. Όχι για το πόσο καλός παίκτης είναι, αλλά για το πόσο ταπεινός είναι. Και αυτό είναι δείγμα χαρακτήρα. Αυτοί είναι οι παίκτες, οι άνθρωποι που σου δείχνουν πως να αγωνίζεσαι. Πρέπει να σέβεσαι οποιοδήποτε αντίπαλο, ειδικά όταν παίζεις σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, όσο ο Ολυμπιακός.

Θα δείτε βραδιές πολύ μεγάλες, με παίκτες όπως ο Χάμες και ο Μαρσέλο εδώ.»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button