ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Με σκληρή δουλειά θα το γυρίσουμε!»

Στην ανάγκη να αλλάξει ρότα ο Ολυμπιακός και να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την επίσημη παρουσίαση του Μίτσελ.

Με κάθε επισημότητα παρουσίασε ο Διοικητικός Ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης τον Μίτσελ το απόγευμα της Τετάρτης στο κοινό και τα ΜΜΕ τον Μίτσελ, ο οποίος επιστρέφει στο λιμάνι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε για τον «άνθρωπο που εμπιστεύεται για τη φιλική σχέση που διατήρησαν οι δύο πλευρές όλα αυτά τα χρόνια».
Παράλληλα, επεσήμανε την ανάγκη για «τη σκληρή δουλειά που χρειάζεται η ομάδα για να είναι ξανά νικήτρια. Και όχι μόνο. Εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκε και για την εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό και τα αποτελέσματα που εκείνη είχε.

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε μεταξύ άλλων στην πρώτη του τοποθέτηση:

«Με τον Μίτσελ ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Δεν υπάρχει περίοδος προσαρμογής. Αυτό που χρειάζεται είναι πολλή δουλειά, συγκέντρωση και καλή απόδοση μέσα στο γήπεδο. Επειδή πρέπει να πούμε ορισμένες υπεύθυνες κουβέντες. Μιλάμε για έναν κακό Ολυμπιακό. Έχουμε διαβάσει πολλά.
Καλή είναι η κριτική και τη δεχόμαστε. Αλλά η υπερβολή φτάνει. Αυτός ο κακός Ολυμπιακός τυχαία έχει χάσει αυτούς τους βαθμούς που έχει χάσει. Και τα αποτελέσματα στην Ευρώπη θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά.
Θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν μέσα στο γήπεδο τις δυνατότητές τους.
Είμαι αισιόδοξος και ειδικά τώρα με έναν άνθρωπο τον οποίο εμπιστεύομαι. Πιστεύω ότι θα δούμε καλύτερες ημέρες.
Με σκληρή δουλειά θα το γυρίσουμε και για άλλη μια φορά θα είμαστε νικητές!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε και τον Ζοζέ Ανιγκό, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι εδώ και 4 χρόνια μαζί μας. Ένας άνθρωπος με τεράστια εμπειρία, ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Είναι εδώ για να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε. Επίσης μαζί μας είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος καθημερινά προσφέρει στην ομάδα. Άλλος ένας συνεργάτης είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος άρχισε φέτος. Είναι συνεργάτες στους οποίους και εμπιστοσύνη έχω. Και τους γνωρίζει ο Μίτσελ από το παρελθόν. Είναι μια δυνατή ομάδα, η οποία συνεχίζει το έργο της».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button