ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nίκησαν οι Μπαχαλάκηδες

Είναι να κλαίει κανείς με αυτά που διαβάζουμε εδώ και λίγες ώρες μετά την απόφαση για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Και να κλαίει γιατί το Ελληνικό ποδόσφαιρο, που κάποιοι λένε ότι πάνε να το βελτιώσουν το σπρώχνουν ακόμα πιο κάτω στον  γκρεμό.Γράφει ο Redistas.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να μας πείσει, μαζί με κάποιους  απίθανους τύπους, ότι έγιναν επεισόδια στο ΟΑΚΑ, τα καταδίκασε η “Πράσινη” ΠΑΕ, αλλά το ματς έπρεπε να συνεχιστεί ,ίσως και μετά τις 12 το βράδυ  θα έπρεπε να περιμένει ο Φρίτζ,πότε οι Μπαχαλάκηδες θα αποφασίσουν να σταματήσουν να κάνουν ντου στον αγωνιστικό χώρο ,να φτάσουν μέχρι τον πάγκο ,μετά να πάρουν τα σημαιάκια τ,τα δίχτυα ,τα δοκάρια, τα μάτριξ και να τα πάρουν σπίτι τους.

Ετσι έπρεπε να κάνει ο Φριτζ . Με λίγα λόγια φέρνουμε ξένους διαιτητές για να διαιτητεύσουν με το Ελληνικό δίκαιο.  Αυτό είναι το σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο.  Να επιβραβεύουμε τους μπαχαλάκηδες -σουλατσαδόρους.

Και προσέξτε τώρα. Θα γίνει, λεει το 20 λεπτό που απομένει, στο ΟΑΚΑ και με κόσμο.Ενώ ο Παναθηναϊκός είναι τιμωρημένος για τα επεισόδια στο ματς της Κυριακής. Μαι μέσα σε όλα, ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να ξαναπάει στο ΟΑΚΑ  για να υπερασπιστεί το 0-1.  Δηλαδή, με αυτή την απόφαση που πάρθηκε, ο εκάστοτε  τυχάρπαστος θα κάνει μπάχαλο ένα  γήπεδο μέσα -έξω, ο διαιτητής θα πρέπει να περιμένει μία ώρα να ξεσαλώσει ο Μπαχαλάκιας  και μετά απο καμιά ώρα θα ξαναγίνει ματς. Σκασίλα μας δλδ τι τραβάνε οι παίκτες-σκασίλα μας ο προγραμματισμός -σκασίλα μας όλα..Ζήτω οι Μπαχαλάκηδες!!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button