ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκες που δίνουν πρωτάθλημα

pgssosfp

Οι επαγγελματικές νίκες, όπως συνήθως λέγονται, μετά από τέτοια παιχνίδια, μπορεί να μην σημαίνουν απαραιτήτως θέαμα πρώτης τάξης, αλλά είναι το άλφα και το ωμέγα για τον μεγάλο στόχο της σεζόν.

Γράφει ο Θάνος Πέππας

Το αποψινό πέρασμα του Ολυμπιακού από την Πλατεία έρχεται να επιβεβαιώσει το “πιστεύω” όλων που θεωρούν ότι όταν οι ερυθρόλευκοι είναι σοβαροί, δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται τίποτα και κανέναν. Η Νέα Σμύρνη είναι μία έδρα από την οποία δεν θα περάσουν εύκολα βράδια οι υπόλοιπες ομάδες κι όμως ο Ολυμπιακός το κατάφερε παίζοντας όσο χρειαζόταν, δείχνοντας παράλληλα σημάδια συνεχούς βελτίωσης.

Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν παιχνίδι με το παιχνίδι ότι αρχίζουν να βρίσκουν τα πατήματά τους στο γήπεδο, άλλαξαν πολύ πιο εύκολα τις μπαλιές τους, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις στημένες φάσεις και σαν… αλατοπίπερο, πέτυχαν και δύο ωραιότατα γκολ από αυτές. Θετικό επίσης είναι ότι έχουν αρχίσει να γίνονται με σωστό τρόπο αυτά που ζητάει και ο προπονητής, Πάουλο Μπέντο. Ο Ολυμπιακός δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από τους κυανέρυθρους, είχε τον ρυθμό του αγώνα, νίκησε και ικανοποίησε τα “θέλω” του Πορτογάλου.

Την συνέχεια την γνωρίζουμε. Το γεγονός πως δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια είναι δεδομένο. Όμως σε στιγμές που έρχεται ένας αγωνιστικός “Γολγοθάς” διάρκειας δύο εβδομάδων, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επαγγελματικές νίκες χρειάζονται. Κι όταν γίνονται και με σωστό τρόπο μόνο αισιοδοξία μπορεί να σε γεμίζει για την συνέχεια, αφού τέτοιου είδους νίκες σε δύσκολες έδρες, που εύκολα μπορεί κανείς να κάνει το λάθος, είναι από αυτές που δίνουν πρωτάθλημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button