ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ ο Ζαγοράκης

Πήρε 66 από τις 68 ψήφους στη διαδικασία των εκλογών. Παραμένουν οι «βλαχοδήμαρχοι» στο Δ.Σ. της ομοσπονδίας.

Το πρωί του Σαββάτου, με ηλεκτρονική διαδικασία, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να αναδεικνύεται -λαμβάνοντας το 97% των ψήφων, 66 από τις 68 δηλαδή- νεός πρόεδρος της ΕΠΟ. Κάτι αναμενόμενο, αλλά το θέμα είναι η επόμενη ημέρα και όχι το αποτελέσμα, αυτό καθ’ αυτό. Διότι η επόμενη… ημέρα είναι περίπλοκη για την ομοσπονδία και όλα τα σενάρια ανοικτά.

Στη διαδικασία της εκλογής των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας δηλαδή, εκεί επικράτησαν για μια ακόμα φορά οι «βλαχοδήμαρχοι» που εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν εξελέγησαν οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 που είχαν θέσει υποψηφιότητα. Κι αυτό μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό σημείο για την επόμενη… ημέρα, για το άμεσο μέλλον. Διότι τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί!

Με τους  Άγγελο Χαριστέα, Παντελή Καφέ και Δημήτρη Παπαδόπουλο να μένουν εκτός Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, μιας και οι Ενώσεις ψήφισαν με άλλα… κριτήρια. Δεν θέλουν τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, αυτούς που έχουν τιμήσει τη φανέλα με το εθνόσημο μέσα στα πράγματα. Προτιμούν τους «βλαχοδημάρχους» στο Δ.Σ. και όλοι μπορούν να φανταστούν τους λόγους…

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ:

Στέργιος Αντωνίου (63 ψήφοι)
Παναγιώτης Δημητρίου (59 ψήφοι)
Γιώργος Χατζησαρόγλου (54 ψήφοι)
Μάνος Γαβριηλίδης (53 ψήφοι)
Δημοσθένης Κουπτσίδης (52 ψήφοι)
Δημήτρης Μπουχλαριώτης (51 ψήφοι)
Λεωνίδας Θωμαϊδης (50 ψήφοι)
Τάκης Παπαχρήστος (50 ψήφοι)
Κλέαρχος Τζαφέρης (49 ψήφοι)
Κυριάκος Φύτρας (48 ψήφοι)
Άγγελος Δανιήλ (47 ψήφοι)

Δεν εκλέχθηκαν οι:
Δημήτρης Παπαδόπουλος (15 ψήφοι)
Γιώργος Ανατολάκης (14 ψήφοι)
Άγγελος Χαριστέας (14 ψήφοι)
Παντελής Καφές (13 ψήφοι)

Οι υπόλοιπες θέσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αποτελούνται από τον πρόεδρο Θοδωρή Ζαγοράκη, τους Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Τάκη Αγραφιώτη, Ευάγγελο Ασλανίδη, Μάκη Γκαγκάτση από τη Super League και τον Λεωνίδα Λεουτσάκο, τον πρόεδρο της Super League 2 / Football League. Η διάρκεια της θητείας της νέας διοίκησης είναι για 4 χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button