ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα σενάρια για Φεγκουλί [pic]

Η εφημερίδα «El Watan» της Αλγερίας επαναφέρει το όνομα του 31χρονου εξτρέμ, που αποχωρεί από τη Γαλατασαράι, για τον Ολυμπιακό.

Όσο θα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτήσουν οι «ερυθρόλευκοι» κι έναν ακόμα παίκτη για τα άκρα της επίθεσης τόσο θα κυκλοφορούν ονόματα. Είτε νέα, είτε παλιά που «ανακυκλώνονται» να επανέρχονται στο ρεπορτάζ των πρωταθλητών Ελλάδας. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και ο Σοφιάν Φεγκουλί. Ο 32χρονος εξτρέμ που αγωνίζεται στη Γαλατασαράι, αλλά όλα δείχνουν πώς θα αποχωρήσει από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης μετά τον αποκλεισμό της «τσιμ μπομπ» από το Champions League.

Οι συμπατριώτες του Σοφιάν Φεγκουλί, λοιπόν, σημειώνουν πώς ο Αλγερινός εξτρέμ έχει δεχθεί αρκετές προσφορές και σκέφτεται πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Η πιο εντυπωσιακή πρόταση σύμφωνα με την εφημερίδα «El Watan» που έχει δεχθεί, η κρούση που εξετάζεται περισσότερο από κάθε άλλη βάσει στοιχείων και δεδομένων ο 32χρονος παίκτης είναι του πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακού. Βεβαίως, μετά και την απόκτηση του Χένρι Ονιεκουρού, δύσκολα ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει έναν ακόμα εξτρέμ ανάλογων οικονομικών δεδομένων. Αλλά ποτέ κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη… φωτιά, όταν μιλάμε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button