ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να τον δούμε πρώτα προτού τον “σταυρώσουμε”;

Πολύς κόσμος δεν τον είχε ακουστά. Άλλοι πάλι που παρακολουθούν Ισπανία τον γνωρίζουν και ξέρουν περί τίνος παίκτη πρόκειται. Και φυσικά δεν έλειψαν για μια ακόμα φορά οι “μηδενιστές” οι οποίοι έσπευσαν να … ακυρώσουν τον άνθρωπο του Θεούλη που λέγεται Ματίας Ναουέλ Λέιβα και σαν ποδοσφαιριστή και σαν μεταγραφή του Ολυμπιακού.

Αρχικώς ξεκινάμε από εκείνους που είπαν την πιο σωστή και πιο όμορφη κουβέντα που υπάρχει. “Καλώς να ορίσει, γερός και δυνατός να είναι και να μας αποδείξει στο χόρτο την αξία του”. Τι πιο ωραίο. Τι πιο ανθρώπινο.

Άλλοι έσπευσαν να μηδενισουν τα παντα με τα γνωστά “που είναι οι βόμβες” κλπ κλπ… Το ότι κάποιοι δεν γνωρίζουν τον παίκτη δεν πάει να πει ότι είναι αμεσως και του πεταματου και να κρεμαστεί πριν τον δούμε καν στο Περαία στο λιμάνι… Κοινώς, ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τονε βγάλαμε! Αν αυτό είναι δηλαδη το σωστό, τότε πάσο.

Λυπάμαι αν γίνω δυσάρεστος στους “επικριτες” του Ναουέλ αλλά η πιο σωστή αντιμετώπιση είναι “να τον δούμε όσοι δεν τον ξέρουμε”. Μη πάτε μακρυά. Οι ίδιοι είναι που έλεγαν τα ίδια για τον Μιραλας και τον Φουστέρ το 2010, τον Ορμπάιθ το 2011, τον Κάμπελ το 2013 ή και πιο παλιά, το 1997 για τον Γκόγκιτς. Μόνο που τότε το… φεισμπουκ ήταν το καφενείο της γωνίας και σαφώς τα βεβιασμένα συμπεράσματα τα άκουγαν λιγότεροι! Τι ωραία χρόνια!

Στο προκείμενο. Ταπεινή άποψη του γράφοντος, χίλιες φορές μια έξυπνη βόμβα παρά, μια βόμβα που να μην είσαι σίγουρος για το αν θα… σκάσει! Και για να προλάβουμε και τα υπόλοιπα, ναι ο Γιαγια Τουρέ χαρακτηρίζεται ως βόμβα και μάλιστα μεγατόνων. Λίγοι σύλλογοι στον κόσμο έχουν τέτοιο παίκτη στις τάξεις τους. Αλλά τι τα λέμε… Τον Τουρέ δεν τον θέλουμε γιατί είναι μεγάλος, τον Ναουέλ δεν τον θέλουμε γιατί είναι μικρός, τι θέλουμε;

Η υπομονή είναι αρετή. Ας μην το ξεχνάμε αυτό και ας μη “σταυρωνουμε” έναν άνθρωπο τον οποίο αποθεώνει όλη η Ισπανία αλλά εμείς δεν τον ξέρουμε. Κρίμα είναι …

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close