ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να τελειώνει αυτή η φαρσοκωμωδία!

Η ΕΠΟ ψάχνει να βρει ημερομηνία για τον τελικό του Κυπέλλου τον Αύγουστο. «Παίζει» και η 14/8!

Η ΕΠΟ ψάχνει να βρει ημερομηνία για τον τελικό του Κυπέλλου τον Αύγουστο. «Παίζει» και η 14/8!

Έχουν μεγάλη πλάκα, αλλά πλέον είναι κακόγουστο αστείο. Αυτό που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες από την πλευρά της ΕΠΟ. Πώς αναζητούν ημερομηνία μέσα στον Αύγουστο για να ορίσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Λέγεται είναι πώς οι αξιωματούχοι της ομοσπονδίας αναζητούν μέσα στον επόμενο μήνα και πριν τις 27/8 κάποια ημέρα για να γίνει το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Σάμπως έχει σημασία εάν έχουν καταφέρει να προκαλέσουν τον εκνευρισμό όλων. Σάμπως τους νοιάζει στην τελικά; Μπα, καθόλου. Στην ομοσπονδία, πάντως, είναι ικανοί να μας… εκπλήξουν με τις ιδέες τους. Όπως το σενάριο να ορίσουν τον τελικό στις 14 Αυγούστου… Παραμονή του Δεκαπενταύγουστου. Οι άνθρωποι δεν προκαλούν πλέον γέλιο με τις ιδέες του, αλλά προκαλούν θλίψη. Για την κατάντιά τους…

Δεν το ορίζουν καλύτερα ανήμερα της Παναγίας και όχι την παραμονή, να μπορέσει ο κόσμος να βγει και λίγο έξω το βράδυ της 14ης Αυγούστου, χωρίς… αγωνία! Για να σοβαρευτούμε. Η σεζόν θα τελειώσει σε λίγες ημέρες. Τη Δευτέρα θα επικυρωθούν βαθμολογίες γιατί σε λίγες ημέρες θα πρέπει να σταλεί από την ΕΠΟ στην UEFA η λίστα με τις ελληνικές συμμετοχές, ανά διοργάνωση, στα κύπελλα Ευρώπης. Άρα η σεζόν θα τελειώσει.

Εκεί στην ομοσπονδία, όμως, δεν μπορούν να το πάρουν… χαμπάρι. Θέλουν να ορίσουν τον τελικό του Κυπέλλου. Ο λόγος είναι απλός. Τους έχει καταλάβει στην Ευρώπη πώς λειτουργούν, τους έχουν βάλει «χέρι» και ψάχνουν να βρουν στο… και πέντε μια λύση. Μετά την ακατανόητη απόφαση για την αναβολή του ματς της 26ης Ιουλίου, ψάχνουν κάτι για να το… σώσουν. Αλλά τώρα πια δεν σώζεται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button