ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έσμιξε» ξανά το καλύτερο δίδυμο φουνταριστών στον κόσμο

Ο Κολόμβος μαζί με τον Μουρίκη θα δώσουν άλλη δυναμική στην ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Το ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι», το ήθελε και ο Χριστόδουλος Κολόμβος. Από τη στιγμή που οι δύο πλευρές ήταν σύμφωνες και είχαν την επιθυμία να συνεργαστούν ξανά, ήταν θέμα χρόνου να φτάσουμε στη διαδικασία των ανακοινώσεων. Για τον Θοδωρή Βλάχο ήταν μια εύκολη απόφαση. Εξάλλου, ο Κολόμβος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής ομάδας.

Το μεγαλύτερο κέρδος από αυτή τη μεταγραφή, ή πιο σωστά από αυτή την επιστροφή, είναι πώς οι δύο διεθνείς φουνταριστοί θα συνθέσουν και πάλι το καλύτερο δίδυμο φουνταριστών όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά στον κόσμο σε συλλογικό επίπεδο. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα παγκοσμίως που να έχει στο ρόστερ δύο τόσο καλούς παίκτες στη θέση «6». Μόνο ο Ολυμπιακός το κάνει αυτό.

Οι δύο Έλληνες φουνταριστοί που έχουν εξαιρετικές, αδερφικές σχέσεις, θα είναι και πάλι συμπαίκτες. Μια εξέλιξη πάρα πολύ σημαντική για τους δύο παίκτες, αλλά και για τον Ολυμπιακό. Δυναμώνει πολύ σε αυτή τη θέση. Αποκτώντας δύο από τους κορυφαίους παίκτες στη θέση τους, οι οποίοι συνθέτουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Το οποίο θα αποτελέσει τη δύναμη «πυρός» της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button