ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά»

Ήταν εκ των κορυφαίων αν όχι ο κορυφαίος στη χθεσινή αναμέτρηση, Πέμπτη (20/09) του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπέτις.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος μίλησε στο Olympiacos TV μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε βάλει κάποιο τέρμα. Επίσης, υπογράμμισε ότι όλοι θα πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, παίρνοντας μάθημα από την αναμέτρηση με τους Ισπανούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με την Μπέτις:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μπέτις είναι μία ομάδα πολύ ποιοτική, κρατάει πολύ την μπάλα, έχει πολύ καλή κατοχή στο παιχνίδι της. Εμείς ήμασταν διαβασμένοι σε αυτό, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Πιστεύω πως μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο τέρμα, το ίδιο και ο αντίπαλος. Ελπίζω να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να μας γίνει ένα μάθημα το σημερινό παιχνίδι για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται».

Για τη συνεργασία με τους αμυντικούς:

«Κατά κύριο λόγο κάναμε άμυνα. Ήμασταν διαβασμένοι στο παιχνίδι τους, τους περιμέναμε και προσπαθήσαμε να φύγουμε σε κάποιες αντεπιθέσεις. Με την άμυνα έχουμε καλή χημεία και θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να μπορέσουμε να καταφέρουμε να τελειοποιήσουμε κάποια πράγματα».

Για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Μίλαν:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και εκεί. Και η Μίλαν είναι μία πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, έχει ποιοτικούς παίκτες. Εμείς θα πάμε με διαφορετικό πλάνο εκεί, θα διαβάσουμε τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button