ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να συνεχίσει να βρίσκεται εκεί που αξίζει! Στην κορυφή»

 

Την ευχή ο Ολυμπιακός να συνεχίσει τη Διευρύνει την αυτοκρατορία του εξέφρασε η Τάνια Χαλιβέρα, η οποία αποχωρεί από τους «ερυθρόλευκους».

Παρελθόν αποτελεί για την ομάδα μπάσκετ γύναικων του Ολυμπιακού η Τάνια Χαλιβέρα.
Η έμπειρη αθλήτρια ειδοποιήθηκε από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους την επόμενη χρονιά

Η έμπειρη διεθνής παίκτρια με μήνυμα που ανέβασε στα social media ευχαρίστησε τους πάντες για τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασε στην κορυφαία ελληνική ομάδα, ενώ εξέφρασε την ευχή ο Θρύλος να συνεχίσει την αυτοκρατορία του

Αναλυτικά;

«Θα ήθελα να ενημερώσω ότι ύστερα από 3 υπέροχα χρόνια, από σήμερα δεν ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού! Σε όλη αυτή την πορεία υπήρξαν δύσκολες, αλλά πιο πολλές ευχάριστες στιγμές, με αποκορύφωμα την κατάκτηση τριών συνεχόμενων νταμπλ, στιγμές τις οποίες θα θυμάμαι για πάντα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ολυμπιακού, τα μέλη τού προπονητικού σταφ και ιδιαίτερα τη κόουτς Ελένη Καπογιάννη, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους αυτά τα τρία χρόνια, και μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω την εμπειρία του να είμαι μέλος της μεγαλύτερης οικογένειας στην Ελλάδα, την οικογένεια του Ολυμπιακού!!!

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στον κόσμο του Ολυμπιακού που ήταν δίπλα μας σε όλες τις ευχάριστες αλλά πιο πολύ σε αυτές τις λίγες δύσκολες στιγμές και που χωρίς την στήριξη τους δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα! Τέλος ένα ξεχωριστό Ευχαριστώ στον κύριο Γιώργο Λεριώτη ο οποίος είναι η ψυχή και η κινητήρια δύναμη αυτής της ομάδας και ήταν πάντα δίπλα σε όλους ;Oποια στιγμή και αν χρειαζόταν!!! Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και να συνεχίσει να βρίσκεται εκεί πού του αξίζει, στην κορυφή!!!! »

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button