ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να μπούμε στους ομίλους, όπως προστάζει η ιστορία του Ολυμπιακού!»

Ξεκάθαρο μήνυμα πρόκρισης έστειλε ο διεθνής πορτιέρο των πρωταθλητών Ελλάδας Στέφανος Καπίνο.

 

Για την αναγκαιότητα εκπλήρωσης ενός από τους σημαντικότερους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού, που δεν είναι άλλος από την είσοδο στους ομίλους του Champions League, αναφέρθηκε ο Στέφανος Καπίνο.

Ο διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού καθοριστικού επαναληπτικού με την Παρτιζάν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, υπήρξε κατηγορηματικός

«Προετοιμαζόμαστε σαν να είναι το παιχνίδι 0-0. Δεν θέλουμε να δώσουμε καμία ευκαιρία στην Παρτιζάν να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει κάτι» ήταν το αρχικό σχόλιο του 22χρονου πορτιέρο, για να προσθέσει σε ερώτηση με το πως περιμένει ο Ολυμπιακός την Παρτιζάν:

«Αύριο πιστεύω θα πρεσάρουν περισσότερο. Θα παίξουμε όπως ζητάει ο προπονητής και ελπίζω να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα και τον κόσμο»

Για το κλίμα στα αποδυτήρια:

«Φρόντισε και ο προπονητής μας να μας δείξει ότι το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει. Χαρήκαμε για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και μας έχει περάσει ότι πρέπει να πάμε σαν να είναι 0-0 για να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως πρέπει»

Ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον. Ποιο το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο:

«Σημαντική η βοήθεια τοου κόσμου. Με την στήριξή του πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από πέρσι.

Δεν είναι μία εξιλέωση για το περσινό αυτό που θέλουμε να πετύχουμε φέτος. Εχουμε ξεκάθαρο πλάνο. Αυτό βγάλαμε και στην Παρτίζαν. Και για μας τους παίκτες που ήμασταν πέρσι και για τους νέους, ο στόχος μας είναι να μπούμε στους ομίλους. Αυτό άλλωστε προστάζει και η ιστορία του Ολυμπιακού»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button