ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Απλά, να εφαρμοστούν οι νόμοι”

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν ενόψει του αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Με τον Σάββα Θεοδωρίδη να βρίσκεται εκεί και να προσπαθεί να μεταφέρει τα “θέλω” του Ολυμπιακού, που δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο απο την απλή εφαρμογή των νόμων.

Παράλληλα, απαίτησε τον σεβασμό που αξίζει ο Ολυμπιακός και εξέφρασε την επιθυμία του να γίνουν όλα με τον δέοντα σεβασμό που γίνονται και στο Καραϊσκάκη ασχέτως του ποιος αντίπαλος κατεβαίνει να παίξει. Τέλος επισήμανε πως κάποια πράγματα που συνέβησαν πέρσι, όπως το γεγονός ότι ο διαιτητής Μάνταλος βρισκόταν κλειδωμένος με τον Δημητριάδη στα αποδυτήρια, δεν πρόκειται να τα ανεχθεί ο Ολυμπιακός.

«Θέλουμε να βλέπουμε τον διάδρομο και θα περάσουμε από αυτόν. Ζητάμε να εφαρμοστεί ο νόμος και να μην βρούμε και πάλι κλειστές πόρτες, όπως συνέβη στα προηγούμενα παιχνίδια.

Την περασμένη φορά περιμέναμε τον διαιτητή για να υπογράψουμε το φύλλο αγώνα, αλλά ο Μάνταλος ήταν κλειδωμένος στα αποδυτήρια με τον Δημητριάδη, πού ακούστηκε αυτό το πράγμα; Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε τα ίδια και έχουμε την απαίτηση να επιδεικνύουν τον ανάλογο σεβασμό όπως κάνουμε εμείς σε όλους στα ματς του Καραϊσκάκη.

Δεν γίνεται να ασκούν πίεση στους διαιτητές σε κάθε ματς. Να τους κυνηγάει ο Δημητριάδης και να μην τρέχει τίποτα. Δύο χρόνια τώρα έχουμε χάσει με τον Καλογερόπουλο και τον Μάνταλο. Το έχει δει όλη η Ελλάδα. Δεν μπορεί η ΑΕΚ να εκβιάζει συνέχεια καταστάσεις. Κάποια στιγμή θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την ιστορία και να εφαρμοστούν οι νόμοι».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button