Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να «δέσει» στο Λιμάνι τον Εμβιλά

Νέο ηγεμονικό συμβόλαιο στον έμπειρο Γάλλο μέσο είναι έτοιμος να καταθέσει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός γενικότερα βρίσκεται την δεδομένη εποχή σε φάση αναδιοργάνωσης σχεδιάζοντας από τώρα την ομάδα, του μέλλοντος., Ένα σύνολο, στο οποίο θα υπάρχουν πολλοί παίκτες με έντονα ηγετικά χαρακτηριστικά, που θα εμπνέουν με την όλη τους προσωπικότητα και παράλληλα θα δίνουν το έναυσμα για επιτυχίες και κατακτήσεις τροπαίων. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Γιαν Εμβιλά.
Ο διεθνής Γάλλος μέσος συνιστά ένα από τους πλέον σταθερούς παίκτες των Πρωταθλητών Ελλάδας στο διάστημα αυτών των δυόμιση ετών όπου φοράει τα ερυθρόλευκα».
Το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μυαλό τους και την επόμενη σεζόν. Με ξεκάθαρη επιδίωξη να τον κρατήσουν για πολλά ακόμη χρόνια στο Λιμάνι. Ο 32χρονος μέσος σε πρώτη φάση δεν δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο παραμονής του, αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Την υπόθεση, όμως, θα αναλάβει ο Ζοζέ Ανιγκό, ο οποίος είναι της άποψης πως ο Εμβιλά πρέπει να παραμείνει στην ομάδα και θεωρεί πολύ σημαντικό το ρόλο του έμπειρου μέσου μέσα στα αποδυτήρια.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button