ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μυθικό: Πανηγυρίζουν για τα πλέι οφ!

Τρομερό! Μην ξεχάσει η Λίγκα να τιμήσει τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, καθώς κατάφερε να διατηρηθεί 20 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό.

Απίστευτο κι όμως ΠΑΟΚτσίδικο. Ή πιο σωστά… αληθινό! Σε ΜΜΕ φίλα προσκείμενα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, γράφτηκε το κείμενο της χρονιάς. Με τίτλο: «Χέρι-χέρι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, πιθανό να τερματίσει ουραγός ο Παναθηναϊκός στην ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ!»

Ναι, καλά διαβάσατε. Μετά τους πρωταθλητές του Σεπτεμβρίου, του Οκτωβρίου, του Γενάρη κλπ, τώρα βρήκαμε και τον πρωταθλητή των πλέι οφ! Ρε τι άλλο θα ζήσουμε πια!

 

Οι άνθρωποι έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο. Αλλά δεν πρέπει να τους πάρει κανείς στα σοβαρά. Διότι με όλα αυτά που διαβάζουμε κατά καιρούς, δεν ξέρουμε εάν πρέπει να κλάψουμε ή να γελάσουμε με όλους αυτούς.

Ωραία το έχουν παρουσιάσει το θέμα. Και καλά «Χέρι-χέρι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ» σου γράφουν και θα «τσιμπήσει» κανένας αδαής και θα σου λέει τα δικά του. Το θέμα είναι πώς τα παιδιά δεν έχουν πανηγυρίσει για τον πραγματικό λόγο! Ποιός είναι αυτός;

Το γεγονός ότι έχουν καταφέρει να παραμείνουν μόνο 20 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό! Επιτυχία το λες και αυτό, πώς να το κάνουμε; Εάν, δε, την Τετάρτη νικήσει ο Θρύλος στο «Γ. Καραϊσκάκη» την ομάδα του Γκαρσία και δεν είναι πια οι δύο ομάδες ισόβαθμες, εάν οι δύο ομάδες δεν βασίσουν «χέρι-χέρι» (χαχαχαχαχα), θα διαβάσουμε αντίστοιχα θέματα; Μπα, δεν υπάρχει καμιά απολύτως περίσταση!

Πάλι καλά που μας έκαναν να γελάσουμε για μια ακόμα φορά, έχουν μεγάλη επιτυχία σε αυτό!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button