ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μιλουτίνοφ: «Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Ευτυχισμένος από την παρουσία του στον Ολυμπιακό δηλώνει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι τη δεδομένη στιγμή είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σερβίας

Απόλυτα ευχαριστημένος από τις συνθήκες όπου επικρατούν στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Ο διεθνής Σέρβος σέντερ μιλώντας στους συμπατριώτες του τόνισε επίσης ότι την δεδομένη στιγμή είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του και στη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

«Είμαι προσηλωμένος στην εθνική ομάδα και δεν ξέρω τι θα γίνει, θα δούμε. Πραγματικά, αυτή την στιγμή μόνο την εθνική ομάδα σκέφτομαι. Είμαι χαρούμενος εκεί που είμαι και είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδό μου. Δεν με απασχολεί τι θα γίνει στο μέλλον», δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στον τηλεοπτικό σταθμό «Β92», σε σχετική ερώτηση για το μέλλον του.

Για την κατάστασή του: «Είμαι ξεκούραστος, αφού οι υποχρεώσεις μου ολοκληρώθηκαν πρόωρα και έτσι έχω καιρό να παίξω. Και θέλω να παίζω. Ανυπομονώ να βοηθήσω την εθνική ομάδα και έχω πολύ θετική ενέργεια. Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο, όχι μόνο στους ψηλούς, αλλά και οι 18 που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία, είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Υπάρχουν παιδιά από την Ευρωλίγκα και το ΝΒΑ, οπότε οι προπονήσεις θα είναι υψηλού επιπέδου και νομίζω ότι όλοι θα δουλέψουν με μεγάλο ενθουσιασμό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button