ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια οικογένεια ο Θρύλος! [Pics]

Με αφορμή την ανάδειξή του σε κορυφαίο προπονητή της Ευρωλίγκας ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρέθεσε γεύμα στους Διοικητικούς Ηγέτες αδελφούς Αγγελόπουλους, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές του.

Η ισχύς εν τη ενώσει στον Ολυμπιακό!
Τέσσερις μόλις ημέρες πριν από την έναρξη των καθοριστικών τελικών της Basket League που θα κρίνουν τον τίτλο το φετινού Πρωταθλητή οι «ερυθρόλευκοι» φρόντισαν για ακόμη μία φορά να αναδείξουν μία από τις σημαντικότερες πτυχές που τους έχουν οδηγήσει για τα καλά στα μονοπάτια των επιτυχιών. Αυτό που έχει να κάνει με την ενότητα, την ομοψυχία και το εκπληκτικό κλίμα που έχει καλλιεργηθεί μεταξύ όλων των μελών του σταφ, που υπηρετεί τον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, παρέθεσε σήμερα (31/05) γεύμα στους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και το σταφ της ομάδας, για την ανάδειξή του σε κορυφαίο προπονητή της Ευρωλίγκας. Στο γεύμα παραβρέθηκαν επίσης, οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς και ο αντιπρόεδρος , Γιώργος Σκινδήλια

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button