ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια γροθιά ο Θρύλος!(Video)

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έφαγαν μαζί το Σάββατο αναδεικνύοντας ότι οι πρωταθλητές αποτελούν μία αγαπημένη οικογένεια. Το καλό νέο είναι ότι μναζί με την ομάδα έφαγε και ο Παναγιώτης Ρέτσος που φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Βάτενς,αλλά θα χρειαστεί να μείνει μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων.

 

Η σύμπνοια, αλλά και το άκρως οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί ικανή κι αναγκαία συνθήκη για τις επιτυχίες και κατακτήσεις τίτλων, που έχει πανηγυρίσει ο Αυτοκράτορας.

Στοιχείο, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μία ομάδα, που έχει θέσει υψηλούς στόχους και πάνω απ’ όλα σέβεται τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών της.

Την επομένη του πρώτου φιλικού, που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» επί αυστριακού εδάφους κόντρα στη Βάτενς, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είχαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γευματίσουν όλοι μαζί και παράλληλα να αποδείξουν ότι ο Θρύλος είναι πάνω απ’ όλα ενωμένος σαν μία γροθιά και τα πάντα λειτουργούν στην εντέλεια.

Κάτι που φάνηκε με κατηγορηματικό τρόπο από το μπάρμπεκιου που είχαν το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου έδωσαν το παρών όλα τα στελέχη της αποστολής των πρωταθλητών Ελλάδας που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Ζέεφελντ.

Όλοι είχαν τη δυνατότητα να ξεφύγουν για λίγο απο την ρουτίνα των εξαντλητικών προπονήσεων, περνώντας ορισμένες στιγμές χαλάρωσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button