ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Μέσα” Πρίντεζης και Μάντζαρης! (vid)

printoaka

Ενώ μέχρι χθες, οι πιθανότητες για να δούμε τον Γιώργο Πρίντεζη να αγωνίζεται ήταν μοιρασμένες, το πρωί της Πέμπτης ξεκαθάρισαν όλα και μάλιστα αρκετές ώρες πριν το παιχνίδι, που σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα!

Ο Γιώργος Πρίντεζης θα δώσει κανονικά το “παρών” στην αναμέτρηση απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας! Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, απλώς η ευπάθεια που έχει στην μέση του προκάλεσε ένα σφίξιμο και τον οδήγησε να εγκαταλείψει την προπόνηση της Τρίτης και να ακολουθήσει ένα πιο συντηρητικό πρόγραμμα.

Όμως ο “Πριντ” είναι έτοιμος, όπως και ο Βαγγέλης Μάντζαρης! Και οι δύο έλαβαν κανονικά μέρος στην πρωινή προπόνηση της ομάδας και τέθηκαν στην διάθεση του κόουτς Σφαιρόπουλου.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, όπου τα ονόματα παρελαύνουν το ένα πίσω από το άλλο, έχει ξεκαθαριστεί ότι αυτό που προέχει είναι η νίκη στο Κάουνας και μετά όλα τα άλλα. Άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Ζαγκίρις και μετά θα ασχοληθούν σοβαρά με τα θέματα μεταγραφών.

Το όνομα του πρώην ερυθρόλευκου, Τζαμόν Γκόρντον είναι αυτό που έχει ακουστεί περισσότερο, με τον ίδιο να θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στον Πειραιά. Τροχοπέδη όμως για αυτήν την επιστροφή αποτελεί η κατάσταση του παίκτη, ο οποίος δεν είναι έτοιμος σε καμία περίπτωση για να προσφέρει άμεσα στους πρωταθλητές. Επομένως, όπως είναι φυσικό, οι ερυθρόλευκοι “κοιτάζουν” και αλλού για να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button