ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μένει διαρκώς πίσω στο σκορ!

Δεν έγινε χθες για πρώτη φορά. Διότι για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός δέχθηκε πρώτος γκολ και μπήκε στη διαδικασία να «κυνηγά» το σκορ. Αλλά αυτή η ιστορία δεν του βγαίνει καλά! Καθώς δεν είναι δυνατό όλη την ώρα να μένει πίσω και να ψάχνει ανατροπή. Εξάλλου, σε κανένα ματς που δέχθηκε πρώτος γκολ, δεν το γύρισε. Δηλαδή μέχρι ισοπαλία. Επομένως, είναι ένα θέμα που θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο μελέτης και ανάλυσης. Μένει διαρκώς πίσω στο σκορ.

Πίσω στο σκορ…

Από το καλοκαίρι, την αρχή της σεζόν, ο Ολυμπιακός έχει μπει σε διαδικασία να «κυνηγά». Ας απαριθμήσουμε τα ματς. Με την Γκενκ στο Βέλγιο. Μετά με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ακολούθως με την Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη. Επίσης με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, ενώ χθες ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αν θυμηθούμε τι έγινε… Ισοπαλία στα δύο πρώτα ματς, ήττα από τους Γερμανούς, ισοπαλία με τους «πράσινους» πριν τη διακοπή και βαριά ήττα από τους Θεσσαλονικείς!

Διαρκώς «κυνηγά»!

Ειδικότερα πέντε ματς που ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω στο σκορ και σε κανένα δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Άρα είναι σοβαρό θέμα αυτό. Γιατί όταν δέχεσαι πρώτος γκολ αλλάζουν τα δεδομένα, αλλά και η ψυχολογία της ομάδας. Επομένως, είναι κάτι που θα πρέπει να δουλέψουν οι «ερυθρόλευκοι» από εδώ και πέρα, γιατί οφείλουν να το διορθώσουν. Εξάλλου όλο αυτό δείχνει και την κακή νοοτροπία της ομάδας. Διότι δεν έχει τον τρόπο να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της. Μένει διαρκώς πίσω στο σκορ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button