ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Με τον κόσμο μας να πανηγυρίσουμε έναν ακόμη τίτλο!»

Έκκληση στους οπαδούς του Ολυμπιακού να δημιουργήσουν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα στον πρώτο τελικό κόντρα στην Βουλιαγμένη απηύθυνε ο Κωνσταντίνος Μουρίκης.

Στην μάχη των τελικών ρίχνεται η ομάδα Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, φιλοξενώντας την Βουλιαγμένη το απόγευμα του Σαββάτου (6/5, 17:30, ERT-Sports 1)
Με τον Κώστας Μουρίκη να δίνει το δικό του στίγμα: «Ξεκινάμε τη σειρά των τελικών. Η ομάδα είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της, ξεκινάμε ως φαβορί, όπως κάθε χρόνο.

Παίζουμε κόντρα σε μια αρκετά καλή ομάδα, τη Βουλιαγμένη. Η ομάδα έχει δουλέψει όλο αυτό τον καιρό, για να εμφανιστεί έτοιμη και στους τελικούς και στο Final-8 του Champions League. Θα είναι μια πάρα πολύ καλή πρόβα για το Final-8. Θέλουμε τον τίτλο, θέλουμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας στο πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω, θα τα καταφέρουμε και θα κάνουμε το 1-0 στη σειρά των τελικών. Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, τον οποίο χρειαζόμαστε στη σειρά των τελικών, για να πανηγυρίσουμε μαζί έναν ακόμα τίτλο στην ιστορία του Ολυμπιακού».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button