ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Με το redaroume.gr στον τελικό!

Το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαΐου, στις 20:00, ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία. Καθώς αντιμετωπίζει την ισλανδική Βαλούρ, στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ειδικότερα οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν, με τη βοήθεια των οπαδών τους, μια μεγάλη ανατροπή. Δηλαδή να καλύψουν την ήττα 30-26 στο Ρέικιαβικ. Ώστε να πάρουν ευρωπαϊκό τίτλο σε πέμπτο, διαφορετικό άθλημα! Με το redaroume.gr στον τελικό.

Το redaroume.gr σας στέλνει στον τελικό

Από απόψε ως και τις 10:00 της Παρασκευής (24/5) μπορείτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας. Αρκεί να δηλώσετε συμμετοχή για ένα διπλό εισιτήριο του επαναληπτικού τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βαλούρ. Για να πάρετε θέση στην κερκίδα και θα ενισχύσετε την προσπάθεια του Ζέλικο Μπάμπιτς και των παικτών του, για να γράψουν ιστορία. Λοιπόν, η διαδικασία είναι ιδιαίτερα εύκολη. Στείλτε μήνυμα με e-mail στο [email protected]. Αρκεί μέσα σε αυτό να αναφέρετε:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Τηλέφωνο
  • E-mail

Επιπλέον, ο νικητής θα γίνει γνωστός το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Μαΐου (σ.σ.: στις 11:00). Καθώς θα ανακοινωθεί το όνομά του, μέσα από τα social media του Redaroume. Κατόπιν θα ενημερωθεί για τον τρόπο παραλαβής του διπλού εισιτηρίου. Ώστε να βρεθείτε στις κερκίδες του ΣΕΦ. ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας! Για να δώσουμε ώθηση στους «ερυθρόλευκους». Ειδικότερα για την ανατροπή και την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα στο χάντμπολ. Με το redaroume.gr στον τελικό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button