ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με τα «μούτρα» στην Αρούκα!

Untitled-2-8

Επιστρέφουν από την Δευτέρα στη δουλειά οι παίκτες του Ολυμπιακού στρέφοντας αποκλειστικά την προσοχή τους στις επερχόμενες αναμετρήσεις με την πορτογαλική ομάδα για τα πλέι – οφ του Europa.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League αποτελεί μονόδρομο για τον Ολυμπιακό!

Ο άδοξος αποκλεισμός από τη Χάποελ Μπεερ Σεβά από τη συνέχεια του Champions League σαφέστατ έχει πειράξει τους πα΄ντες, ωστόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν άλλα περιθώρια μπροστά τους από το πως θα προετοιμαστούν κατάλληλα για τις περχόμενες αναμετρήσεις τους με την Αρούκα.

Τη στιγμή, όπου ο χρόνος πιέζει αφόρητα, από την Δευτέρα (15/8) οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις με σκοπό να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν πιο συστηματικά για την πρώτη αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (18/8), που θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Αρούκα.

Ο Πάουλο Μπέντο και οι στενοί τους συνεργάτες αποκρυπτογραφούν με ιδιαίτερη προσήλωση την προσεχή ευρωπαϊκή αντίπαλο των «ερυθρόλευκων»

Το συμπέρασμα που προκύπτει, είναι ότι πρόκειται για μία σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα, η οποία χρειάζετια ιδιαίτεη προσοχή, ωστόσο ένα σοβαρός και το σημαντικότερο προσληλωμένος αγωνισιτκά Ολυμπιακός λογικά δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button