ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαζί την Κυριακή!

15167568_953733931426292_7900427277203109346_o

Έχει άλλη χάρη το μεσημέρι στο Καραϊσκάκη! Μπορεί το όνομα του αντιπάλου να μην προσφέρεται για μεγάλες συγκινήσεις, αλλά θα μου πείτε ούτε η Κέρκυρα ήταν, αλλά προσέφερε αρκετή γκρινια, μουρμούρα και το αποτέλεσμα ήταν ικανό να μας… χαλάσει όλη την υπόλοιπη Κυριακή.

Σήμερα είναι το δεύτερο εντός έδρας και μάλιστα συνεχόμενο που διεξάγεται στις 15.00 μέσα στο καταμεσήμερο με τον Λεβαδειακό. Καταμεσήμερο μεν, με συννεφιά δε, αφού η εδώ και λίγες ημέρες έχουμε… ξεχάσει τη λιακάδα! Δεν πειράζει όμως. Κι έτσι έχει την χάρη του ένα παιχνίδι μεσημεριανό. Μπορεί να πηγαίνει λίγο πίσω ή να εξαλείφει εντελώς το οικογενειακό τραπέζι της Κυριακής αλλά το… γεύμα γίνεται στο Καραϊσκάκη. Κι αυτό σπίτι μας είναι κι εκεί μία οικογένεια νιώθουμε!

Από νωρίς το μεσημέρι την τιμητική τους θα πάρουν τα λουκάνικα, τα σουβλάκια γύρω γύρω από το γήπεδο, οι μπουγάτσες και οι τυρόπιτες ή ακόμα και τα ταβερνάκια στο Μικρολίμανο που γεμίζουν από παρέες με τα ερυθρόλευκα κασκώλ λίγο πριν την σέντρα. Φαϊ, μπιρίτσα και μετά Θρύλος! Το κυρίως μενού της Κυριακής μας.

Σήμερα όλοι είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν θα δούμε μία άλλη… Κέρκυρα. Μετά το 4-0 στα Χανιά ο Ολυμπιακός έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να “ανοίξει ταχύτητα” και να ξεφύγει ακόμη από τους όποιους διώκτες του έχουν απομείνει. H ενέργεια που έβγαλε η ομάδα ήταν το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο κι από το σκορ και από την πρόκριση, επομένως η συνέχεια που περιμένει να δει ο κόσμος είναι η ανάλογη. Να λοιπόν και η ευκαιρία. Μετά το μεσημεριανό τραπέζι, αμάξι, τρενάκι και γήπεδο! Τι πιο όμορφο για μία καλή και ερυθρόλευκη Κυριακή!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button