ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαρτίνς: «Έχουμε μια ομάδα που είναι έτοιμη να θυσιαστεί για να πετύχει τους στόχους της»

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού μετά την επικράτηση επί του Άρη με 2-1 και την παραμονή του Θρύλου στην κορυφή.

Μόνος πρώτος έμεινε ο Ολυμπιακός στη βαθμολογία της Super League, μετά την επικράτησή του με 2-1 στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να θυσιαστεί προκειμένου να πετύχει τους στόχους της, ενώ αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Αναλυτικά:

«Πραγματικά το αποτέλεσμα αυτό δείχνει ότι έχουμε μια ομάδα έτοιμη να θυσιαστεί που τα δίνει όλα για να πετύχει τους στόχους. Είμαστε μια ομάδα γεμάτη φιλοδοξίες, τις οποίες θέλουμε να τις κάνουμε πραγματικότητα.

Στα προβλήματα ψάχνουμε πάντα λύσεις, γιατί εκπροσωπούμε μια μεγάλη ομάδα που θέλει κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες της.

Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς. Αντιμετωπίσαμε τον Άρη που είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα. Είχαμε δυσκολίες στην τελική, αυτό νομίζω ότι ήταν το πρόβλημα.

Ο Μπουχαλάκης είναι ένα παιδί που τα έχουμε πει πολλές φορές τι σημαίνει για την ομάδα μας και τα αποδυτήρια. Μετά από αυτά τα δύο γκολ, νομίζουμε ότι θα βρει ξανά τον εαυτό του. Πέρασε από μια φάση, όχι τόσο καλή και θα ξαναβρει τον εαυτό του είμαι σίγουρος μετά από αυτά τα γκολ.

Ο Κάιπερς και ο Βρουσάι μας απέδειξαν ότι μπορούμε να βασιστούμε σε εκείνους. Ξέρουμε την αξία τους».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button