ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαρινάκης: «Ξεκινάει μία ημέρα μακριά από το ψέμα και την υποκρισία!»

Το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους Έλληνες έστειλε με το δικό του κατηγορηματικό τρόπο ο Διοικητικός Ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

Με τον δικό του τρόπο ο Διοικητικός Ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε μία νότα αισιοδοξίας για τη χώρα μας.
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τόνισε πως «ξεκινάει μια καινούρια ημέρα για τον ελληνικό λαό, όπου όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για μια νέα Ελλάδα στην οποία θα δούμε ότι ανταμείβονται οι θυσίες του λαού μας».

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα. Είναι μια γιορτή για τη Δημοκρατία.
Ξεκινά μια καινούρια ημέρα για τον ελληνικό λαό, μια μέρα μακρυά από το ψέμα, την υποκρισία, το μίσος, το κόμπλεξ, το θράσος, το ξεπούλημα της πατρίδας, την εθνική προδοσία, πάρα πολλά δηλαδή τα οποία μας πήγαν πίσω πολλά χρόνια και έχουν χρεώσει κι εμάς και τα παιδιά μας για τα επόμενα χρόνια.

Πιστεύω ότι όλοι μαζί, ούτε οι πολλοί ούτε οι λίγοι, θα πάμε σε ένα καινούριο ξεκίνημα και θα προσπαθήσουμε για μια νέα Ελλάδα, στην οποία θα δούμε να ανταμείβονται οι θυσίες του λαού μας. Θα δούμε την Ελλάδα της λεβεντιάς, του φιλότιμου και ό,τι ονειρευόμαστε για το μέλλον. Και το δικό μας και των παιδιών μας».

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ ο Βαγγέλης Μαρινάκης με μήνυμά του στο Facebook ζήτησε από όλους τους πολίτες να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

Εγραψε συγκεκριμένα:

«Σήμερα, οι Έλληνες οφείλουμε να τιμήσουμε το ύψιστο δικαίωμά μας ως πολίτες. Παίρνουμε τις τύχες της Ελλάδας στα χέρια μας και επιλέγουμε το μέλλον των παιδιών μας. Γι’ αυτό και κανείς δεν πρέπει να λείψει από το σημερινό κάλεσμα της Δημοκρατίας. Η χώρα μας εισέρχεται από αύριο σε μια νέα εποχή οριστικής ρήξης με το ψέμα, τη φαυλότητα, τον επικίνδυνο λα<ίκισμό την προδοσία, το ξεπούλημα της πατρίδας , τους ευτελισμούς των θεσμών, τα σκάνδαλα , το απύθμενο πολιτικό θράσος και μίσος την κυριαρχία του μικροκομματικού συμφέροντος και της ιδεολογίας της παραμονής στην καρέκλα με οποιοδήποτε κόστος . Γι΄αυτή τη νοσηρή κατάσταση, ευθύνεται ξεκάθαρα η απερχόμενη κυβέρνηση και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ενορχήστρωσε και εκτέλεσε μαζί με τους συνεργάτες του, το σχέδιο για την απόλυτη απαξίωση των θυσιών του ελληνικού λαού , των δημοκρατικών μας παραδόσεων , καθώς και των διαχρονικών ηθών και ιδανικών μας.
Πιο ώριμοι πια από ποτέ, μαθημένοι από τα λάθη του παρελθόντος αλλά και συνειδητοποιημένοι για τα αληθινά διλήμματα αυτών των εκλογών και όχι τα ψευδεπίγραφα που ακούμε όλο αυτό το διάστημα, καλούμαστε ενωμένοι να βαδίσουμε στον δρόμο της δημιουργίας και της υπευθυνότητας. Να κοιτάξουμε λοιπόν ο ένας τον άλλο στα μάτια και αφήνοντας στην άκρη τις διχαστικές λογικές που προσπάθησαν να μας επιβάλουν, να αναζητήσουμε και πάλι τις κοινές μας αξίες και να φτιάξουμε εμείς την μοίρα που μας αξίζει. Χωρίς τα ψεύτικα, μεγάλα λόγια που χάνονται την επόμενη των εκλογών και όχι για τους πολλούς ή τους λίγους, αλλά για όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Καλώ λοιπόν τους χιλιάδες φίλους στον Πειραιά μας και σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τους οποίους έχουμε δώσει τόσους νικηφόρους αγώνες μαζί, αλλά και τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα ξεχωριστά, να είναι μαζικά παρόντες στις αυριανές κάλπες, προκειμένου να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας, δημιουργίας, σταθερότητας, ασφάλειας και προκοπής. Για την Ελλάδα της περηφάνιας, της λεβεντιάς και του φιλότιμου, αλλά και για την Ελλάδα της ανάπτυξης, της εργασίας και της ανταμοιβής των κόπων και των θυσιών των ανθρώπων της».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button