ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαρινάκης: «Η Ακαδημία του Ολυμπιακού στις ελίτ του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου!» (pic)

Την ακλόνητη υπερηφάνειά του για την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού πρωταθλήματος από την Κ-17 του Ολυμπιακού εξέφρασε ο διοικητικός ηγέτης της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης

Η Κ-17 του Ολυμπιακού πρόσθεσε ακόμη ένα τίτλο στην πλούσια τροπαιοθήκη του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου της χώρας την Μεγάλη Πέμπτη, με την επικράτησή της σε βάρος του ΠΑΟΚ με 1-0 στον τελικό του Final-4 του Αγρινίου.

Το δικό του μήνυμα για τη νέα επιτυχία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Κ17 των «ερυθρόλευκων» έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Με τον διοικητικό ηγέτη της πειραϊκής ΠΑΕ να εκφράζεται με τα πλεον κολακευτικά λόγια για την ποιότητα της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας τονίζοντας ότι βρίσκεται δικαίως στις ελίτ Ακαδημίες της Ευρώπης, ενώ υπογράμμισε ότι το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κ-17. Η Ακαδημία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ανήκει δικαίως στις ελίτ Ακαδημίες του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου.

Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στις αξίες του Συλλόγου, οι αθλητές μας γίνονται καλύτεροι ποδοσφαιριστές, καλύτεροι μαθητές και καλύτεροι άνθρωποι.

Το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».

https://www.facebook.com/emarinakis/photos/a.237156686474617/1010981665758778/?type=3

Σχετικά Άρθρα

Back to top button