ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μάλτση-Η νεράιδα της πορτοκαλί μπάλας

Εβινα Μάλτση..Ένα όνομα ..Μια ιστορία..Και τι ιστορία.. Πραγματικά επική.

Δεν θα γράψω ούτε για τους πόντους ούτε για τις ασίστ ούτε για τα επιτεύγματα της,αλλά και ούτε θα την χαρακτηρίσω “γυναικειο Φανη” η Γιαννάκη. Εχουν αναφερθεί ήδη αρκετά πιο γνώστες από μένα με υπέροχα άρθρα όπως ο Βασίλης Σκουντης ή ο Δημήτρης Καρύδας..
Θα αναφερθώ στο πώς την έζησα δύο χρόνια αλλά και το πως επηρέασε με τον τρόπο της την κόρη μου να αγαπήσει το μπάσκετ ακόμα περισσότερο.
Ο τρόπος προσέγγισης του αθλήματος,το πάθος, η καθημερινή προπόνηση,η προσήλωση ,το να γίνεις ακόμα καλύτερος όσο ψηλά και αν είσαι ειναι απίστευτα μηνύματα όχι μόνο για το μπάσκετ αλλά και για όλη τη ζωή.
Έπιασα όχι μόνο τον εαυτό μου αλλά κυρίως την κόρη μου να βλέπει μπάσκετ γυναικείο στο youtube να καθηλώνεται στην τηλεόραση για να δει Ευρωμπάσκετ ,να με ρωτάει πως η Εβινα αλλά και οι υπόλοιπες μπασκετικές θεές έχουν φτάσει εκεί που έχουν φτάσει και η συνομιλία της ή η φωτογραφία που βγήκε με την Μάλτση ,να της βγάλει ένα λαμπερό χαμόγελο και μέσα από την μικρή αλλά εποικοδομητική συζήτηση να θέλει και εκείνη να κάνει πράγματα..
Η Εβινα αλλά και οι υπόλοιπες μπασκετικές νεράιδες στα μάτια πολλών κοριτσιών που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα δεν κρατάνε ραβδί αλλά μια πορτοκαλί μπάλα και στόχο έχουν να μοιάσουν στην Μάλτση,την Καλτσίδου την Κοσμά και τις υπόλοιπες.
Εβινα σε ευχαριστούμε..

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button